Antena Căutare

O fetiță de zece ani a furat 900 de euro! S-a împrietenit cu copiii victimelor și a aflat locul în care își țin banii

Caz scandalos într-o localitate din județul Satu-Mare, unde o fetiță de doar zece ani este acuzată că ar fi furat nu mai puțin de 900 de euro dintr-o locuință. 

Caz scandalos într-o localitate din județul Satu-Mare, unde o fetiță de doar zece ani este acuzată că ar fi furat nu mai puțin de 900 de euro dintr-o locuință.

Potrivit presasm.ro, fetița e acuzată că ar fi sustras 900 de euro dintr-o locuință din localitatea Sărăuad, Satu-Mare. Mai mult de atât, victima a făcut plângere la poliție, iar polițiștii de investigații criminale au identificat persoana bănuită că ar fi sustras suma de bani ca fiind o minoră, de 10 ani, din aceeași localitate.

Se pare că fetița a profitat de faptul că știa că persoanele sunt plecate la muncă, iar din discuțiile purtate cu copiii lor la joacă a aflat de locul unde își țineau aceștia banii, a intrat în locuința lor și a sustras 900 de euro.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 90%. În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal constituit pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Raed Arafat, despre amenzile în cazul apelurilor false la 112: ”Va determina oamenii să se gândească de zece ori înainte... Patru hoţi de buzunare au ajuns pe mâinile poliţiştilor după ce au fost capturaţi de un şofer de autobuz!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x