Sfârșit crunt pentru o fetiță de 12 ani! A fost violată de frați și de unchi, iar apoi strangulată și decapitată de mătușă

 

Un caz șocant a avut loc în India, unde o fetiță de doar 12 ani a fost violată de frații și de unchiul ei, după care a fost strangulată și decapitată. 

Potrivit informațiilor furnizate de oamenii legii, fetița a fost declarată dispărută de familie după ce nu s-a mai întors de la școală, în provincia Madhya Pradesh. Ulterior, însă, pe 14 martie, a fost descoperit corpul ei mutilat. 

În urma investigațiilor, polițiștii au stabilit că fetița a fost violată de frații și unchiul ei, iar mătușa a strangulat-o și a decapitat-o, potrivit Daily Mail. 

Oamenii legii au stabilit, în urma cercetărilor pe care le-au efectuat, că fata a fost dusă la domiciliul unchiului de unul dintre frați, unde a fost abuzată de cei doi și de un al doilea frate al fetei.

Când i-a amenințat că va merge la poliție, mătușa ei a strangulat-o, iar ulterior a și decapitat-o și i-a aruncat corpul pe un câmp.

Unchiul și unul dintre frații fetei au fost arestați, iar un al doilea frate implicat în acest caz șocant este căutat de oamenii legii. 
 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI