Îngrozitor! O fetiță implicată în accidentul din Gorj a suferit o fractură de coloană

 

O fetiță în vârsă de 10 ani care a fost implicată în accidentul rutier petrecut, sâmbătă, în județul Gorj, a suferit o fractură de coloană. Alte trei dintre cele șase victime sunt rănite grav. 

„În urma investigaţiilor medicale efectuate, s-a stabilit că patru victime sunt rănite grav, una dintre acestea, o fată minoră, urmând să fie transportată cu elicopterul la Bucureşti, având fractură de coloană. Fetiţa are 10 ani", a precizat IPJ Gorj.

Potrivit sursei citate, în cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Şase persoane (patru adulţi şi doi copii) au fost rănite sâmbătă într-un accident rutier în localitatea Polovragi din judeţul Gorj. Două familii din Constanţa se întorceau de la Rânca şi microbuzul în care se aflau, condus de unul dintre bărbaţi, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de o construcţie de beton, potrivit Agerpres. 

La locul accidentului s-au deplasat o maşină de stingere, două autospeciale pentru descarcerare, o ambulanţă SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple şi trei ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Victimele au fost stabilizate hemodinamic şi transportate ulterior la spital. Potrivit ISU Gorj, este vorba despre două fetiţe de 10 şi, respectiv, 14 ani, de două femei în vârstă de 40 de ani, respectiv, 29 de ani, şi de doi bărbaţi cu vârsta de 45, respectiv, 36 de ani. „Conducătorul auto a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenţia pompierilor militari pentru a-l scoate dintre fiarele contorsionate", a precizat ISU Gorj. facebook whatsapp twitter pinterest
10 ANI FĂRĂ MICHAEL JACKSON

vezi mai multe