Antena Căutare

Imaginile care au stârnit val de revoltă pe internet! Cum a fost surprins un șofer în timp ce se afla la volan: ”N-a înțeles nimic!”

Şoferii români par să nu înţeleagă nimic din tragediile produse din cauza telefoanelor mobile folosite la volan.

Şoferii români par să nu înţeleagă nimic din tragediile produse din cauza telefoanelor mobile folosite la volan.

Peste 30 de oameni, care circulau pe ruta Oneşti-Braşov, sunt puşi în pericol de şoferul acestui autocar. Minute bune, bărbatul scrie mesaje pe telefon. În acest timp, nu este deloc atent la drumul cu serpentine şi la maşinile care vin din sens opus.

Filmarea, postată pe Facebook, a stârnit un val de critici. În numai câteva ore, a strâns sute de comentarii şi sute de mii de vizualizări.

În urmă cu cinci zile, un bărbat din Olt a transmis Live pe Facebook accidentul în care a murit soția sa. Chinuit de durere, spune că el și nevasta sa fuseseră luați la ocazie de un șoferul băut care a fost arestat ulterior pentru ucidere din culpă.

De asemenea, alți nouă români au murit într-un accident rutier în Ungaria, după ce șoferul microbuzului a transmis Live pe Facebook momentul în care a pătruns pe contrasens și s-a izbit violent de un camion.

Pământul s-a zguduit! Un cutremur s-a produs în România! Este al doilea de magnitudine serioasă de la începutul lunii... Inconștiență maximă! O femeie de 33 de ani, prinsă beată și drogată la volan! Ce alcoolemie avea tânăra din Târgoviște...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x