Căutare Live

Imaginile care au stârnit val de revoltă pe internet! Cum a fost surprins un șofer în timp ce se afla la volan: ”N-a înțeles nimic!”

Şoferii români par să nu înţeleagă nimic din tragediile produse din cauza telefoanelor mobile folosite la volan.

Şoferii români par să nu înţeleagă nimic din tragediile produse din cauza telefoanelor mobile folosite la volan.

Peste 30 de oameni, care circulau pe ruta Oneşti-Braşov, sunt puşi în pericol de şoferul acestui autocar. Minute bune, bărbatul scrie mesaje pe telefon. În acest timp, nu este deloc atent la drumul cu serpentine şi la maşinile care vin din sens opus.

Filmarea, postată pe Facebook, a stârnit un val de critici. În numai câteva ore, a strâns sute de comentarii şi sute de mii de vizualizări.

În urmă cu cinci zile, un bărbat din Olt a transmis Live pe Facebook accidentul în care a murit soția sa. Chinuit de durere, spune că el și nevasta sa fuseseră luați la ocazie de un șoferul băut care a fost arestat ulterior pentru ucidere din culpă.

De asemenea, alți nouă români au murit într-un accident rutier în Ungaria, după ce șoferul microbuzului a transmis Live pe Facebook momentul în care a pătruns pe contrasens și s-a izbit violent de un camion.

Pământul s-a zguduit! Un cutremur s-a produs în România! Este al doilea de magnitudine serioasă de la începutul lunii... Inconștiență maximă! O femeie de 33 de ani, prinsă beată și drogată la volan! Ce alcoolemie avea tânăra din Târgoviște...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri