Antena Căutare

A sărutat toate icoanele! O infirmieră bolnavă de Covid-19 a mers la biserică, fără reținere! Poliția a prins-o prea târziu

O infirmieră infectată cu Covid-19 a ignorat orice fel de regulă și a mers duminică la biserica din curtea spitalului unde se afla. Femeia a sărutat toate icoanele până când a fost prinsă și dusă înapoi în salon!

A sărutat toate icoanele! O infirmieră bolnavă de Covid-19 a mers la biserică, fără reținere! Poliția a prins-o prea târziu Galerie
O femeie din Vaslui infectată cu Covid-19 a mers la biserică

Din primele informații apărute în presă se pare că ar fi vorba despre o femeie în vârstă de 48 de ani, angajată ca infirmieră la Spitalul Județean de Urgență din Vaslui. Depistată cu Covid-19, aceasta a fost internată la spitalul din Bârlad, în urmă cu zece zile.

O infirmieră infectată cu Covid-19 a sărutat icoanele dintr-o biserică din Vaslui

În ziua de duminică, femeia a ignorat orice regulă și a decis să meargă la biserica din curtea spitalului, pentru a se ruga și pentru a săruta icoanele. Cei care au venit s-o caute au ajuns prea târziu, căci creștina a fost găsită abia când aceasta își terminase vizita la biserică.

citește și: „A consultat fetița în curtea spitalului, la lumina telefonului” O copilă cu febră, suspectă de COVID-19, ținută cu orele afară! Cum a reușit familia să o interneze?

„Nu se face aşa ceva, oricât de credincios eşti! Infecţia se răspândeşte foarte repede, nu trebuia să meargă la Biserică. Noi nu putem încuia pacienţii, dar aceştia trebuie să fie conştineţi că nu au voie în comunitate, dacă nu sunt complet vindecaţi! Chiar dacă avea mască, ea a sărutat toate icoanele! Am fost nevoiţi să anunţăm şi poliţia”, a spus Daniela Borş, managerul spitalului din Bârlad, citat de Vremea Nouă. Revoltat, acesta a subliniat faptul că un asemenea gest nu poate fi trecut cu vederea, motiv pentru care a ales să alerteze Poliția.

A sărutat toate icoanele! O infirmieră bolnavă de Covid-19 a mers la biserică, fără reținere! Poliția a prins-o prea târziu

O femeie din Vaslui infectată cu Covid-19 a mers la biserică

O femeie din Vaslui infectată cu Covid-19 a mers la biserică

„Am fost sesizaţi prin apel la 112 de către un medic de la spitalul din Bârlad, cu privire la faptul că, o femeie de 48 de ani ar fi părăsit salonul unde era internată.

citește și: La ce temperatură moare coronavirusul, de fapt! Doar așa îl elimini de pe haine sau măști de protecție

În scurt timp aceasta a fost găsită în interiorul bisericii din curtea spitalului. A fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor a precizat Bogdan Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Femeia infectată cu Covid-19 urmează acum să răspundă pentru faptele sale.

„A consultat fetița în curtea spitalului, la lumina telefonului” O copilă cu febră, suspectă de COVID-19, ținută cu orel... Se deschid restaurantele, dar nu toate! Premierul Ludovic Orban a anunțat posibilele criterii de selecție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x