Antena Căutare

„Taci, mă, nesimțitule! Vezi că-ți trag una de nu te vezi! Tâmpitule!”. O învățătoare și-a jignit elevii în ultimul hal, în Brașov! Ce sancțiuni va suporta

O învăţătoare din Braşov care și-a jignit elevii de clasa a doua, cu apelative preccum „gunoi”, „umflat” și „tâmpit”, în urmă cu doi ani, și-a primit sentința definitivă.

„Taci, mă, nesimțitule! Vezi că-ți trag una de nu te vezi! Tâmpitule!”. O învățătoare și-a jignit elevii în ultimul hal, în Brașov! Ce sancțiuni va suporta
Ilustrație.

Curtea de Apel Braşov a decis ca învăţătoarea din Braşov să fie condamnată opt luni de închisoare cu suspendare pentru purtare abuzivă.

Totodată, învăţătoarea care și-a jignit elevii trebuie să plătească persoanelor vătămate daune materiale, morale şi cheltuieli de judecată de 12.180 de lei plus 425 de euro.

Scandalul de la Şcoala Gimnazială nr. 4 din Braşov a pornit în iarna anului 2017, după ce o elevă a făcut o înregistrare cu telefonul mobil în timpul orelor, înregistrare în care spune că se aude vocea învăţătoarei care îi jigneşte în repetate rânduri pe elevii din clasa a doua. Mama elevei a dat înregistrarea presei.

„Ia şi scrie, că te strâng de gât! Ia şi scrie, că te mănânc! Nu face aşa că te duc în grădina zoologică, acolo te duc! Ia şi scrie! Până nu scrii tot pe caiet, nu scrii nimic la tablă! Te mănânc! Te mănânc, nu alta. Ia şi scrie sim-plu! Nu ţi-e ruşine, tâmpitule ce eşti!” (...) Ia vino, mă, încoa’, la mine! Umflatule! Vezi că te-ai şi îngrăşat, tragi un fund după tine! (...)

Uită-te, dracului, aici! Unde dracului te uiţi? (…) Taci, măi, din gură! Nu mai sări, măi, cu gura! Pe tine să nu te aud, măi, cum sari tu cu gura aia, măi nesimţitule! Pentru mine eşti gunoi în clasa asta! (…) De ce pleci, mă, la 11? Taci, măăă! Măăă! Băi, eşti numai cu glasul! Vezi că îţi trag una de nu te vezi!”, se aude în înregistrare.

Cornel Cernoschi se consideră nepotul lui Ștefan cel Mare. Bărbatul din Suceava a ajuns la închisoare după ce i-a sfidat... Urmărea femei pe stradă, le câștiga încrederea și apoi le lăsa fără toate obiectele de valoare! Cum a fost prins gigolo-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x