Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:30Chefi la cutite

O mamă a recunoscut că a întreținut relații intime cu doi puști, prieteni de-ai fiicei ei: ”Eram în depresie!” 

O mamă în vârstă de 42 de ani a recunoscut că a întreținut relații intime cu doi băieți, prieteni de-ai fiicei ei, care la momentul acela aveau 14, respectiv 15 ani. 

O mamă în vârstă de 42 de ani a recunoscut că a întreținut relații intime cu doi băieți, prieteni de-ai fiicei ei, care la momentul acela aveau 14, respectiv 15 ani.

Coral Lytle, o mamă în vârstă de 42 de ani, din Tulare, California, Statele Unite ale Americii, a recunoscut că i-a sedus pe cei doi băieți în toamna anului 2017 și i-a dus departe pentru a face amor cu ei.

Vrancea: Adolescentul acuzat că a abuzat sexual un copil de 9 ani, reţinut

Oamenii legii au stabilit că totul a început în luna septembrie 2017, când ea a întreținut relații intime cu un băiat de 15 ani, iar apoi, în octombrie 2017, a încercat să-l abuzeze pe puștiul de 14 ani.

Unul dintre băieți a mărturisit că a făcut sex de trei ori, iar ultima dată a pus stop întâlnirilor din cauza sentimentelor de vinovăție pe care le avea față de soțul femeii.

Cazul a fost descoperit după ce părinții unuia dintre băieți au găsit mesaje explicite trimise de Coral în telefonul acestuia.

Caz de pedofilie în Botoșani: Bărbatul care a abuzat sexual două fetițe cu vărste sub 14 ani, a fost arestat

Femeia care a fost condamnată la patru ani de închisoare și-a justificat gestul prin faptul că era în depresie după moartea surorii ei. Cu doar câteva zile înainte de a fi arestată, soțul ei a depus actele de divorț.

Femeia va petrece patru ani în spatele gratiilor și va apărea pentru tot restul vieții în registrul abuzatorilor sexuali.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro