Antena Căutare

O mamă și cei șapte copii ai ei au sărbătorit Crăciunul în luna octombrie, după ce medicii i-au spus că va muri în 14 zile: Soțul ei, devastat: ”E dragostea vieții mele!”

O femeie în vârstă de 46 de ani, mama a șapte copii, a învins cancerul la sân anul trecut, însă boala a revenit, iar în urmă cu puțin timp a primit un verdict crunt din partea medicilor: i-au mai rămas doar două săptămâni de trăit. 

O femeie în vârstă de 46 de ani, mama a șapte copii, a învins cancerul la sân anul trecut, însă boala a revenit, iar în urmă cu puțin timp a primit un verdict crunt din partea medicilor: i-au mai rămas doar două săptămâni de trăit.

Helen Robinson are doar 46 de ani, este mama a șapte copii și spera să fie alături de ei, să-i vadă crescând și fericiți, însă visele ei au fost spulberate. Cancerul mamar a revenit mai agresiv ca niciodată, s-a extins la plămâni, iar medicii îi spun că va mai trăi doar două săptămâni.

Citește și: Doctorii au crezut că are cancer, dar adevăratul diagnostic i-a șocat! „Mă transform într-o statuie!” - Foto

Vestea cruntă l-a dărâmat pe soțul ei, însă acesta a găsit forța necesară de a fi puternic de dragul soției lui. Din dorința de a mai avea un Crăciun împreună, bărbatul a decis să-i decoreze salonul din spital cu decorațiuni ce amintesc de această sărbătoare și i-a adus pe copii pentru a fi alături de mama lor. Astfel, potrivit Mirror.co.uk, aceștia au sărbătorit Crăciunul în octombrie, cu două luni mai devreme.

De asemenea, soțul ei a pornit o campanie de ajutorare pe rețelele sociale. Banii strânși îi va folosi pentru înmormântarea soției, dar și pentru a le cumpăra cadouri celor trei copii, Ellie, în vârstă de 13 ani, Sophie, de 10 ani și Jessica, de opt ani.

Citește și: Povestea băiețelului stins, la 4 ani, de cancer: ”Mami, mă duc în cer și acolo mă joc până vii și tu, da?”

”Helen a fost în spital timp de o săptămână, însă starea ei de sănătate se agravează de la o zi la alta. Vestea a fost devastatoare pentru noi. Suntem împreună din școală, căsătoriți de mai bine de 30 de ani.”, a mărturisit soțul ei.

”E dragostea vieții mele și nu știu ce voi face fără ea. Avem șapte copii, iar pentru fetele mici moartea ei va fi devastatoare. Chiar nu știu ce voi face.”, a mai precizat bărbatul.

Asociaţia Elevilor din Constanţa va da în judecată Consiliul Local dacă, până la data de 15 noiembrie, nu va fi asigurat... Restricții în trafic! Circulația pe Valea Oltului, închisă în reprize de 15 minute...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x