Căutare Live

O mașină de poliție, răsturnată într-un accident, în București! O polițistă a fost rănită – FOTO

O mașină de poliție s-a răsturnat în urma unui accident ce a avut loc, joi, în București, în timp ce autospeciala se afla în misiune.

Autospecială a Poliţiei, răsturnată după un accident în București.

Șoferul unei maşini nu a acordat prioritate autospecialei de poliție şi a intrat în coliziune cu aceasta.

O poliţistă a fost rănită în urma impactului, a anunțat Brigada Rutieră a Capitalei.

O mașină de poliție, răsturnată într-un accident, în București! O polițistă a fost rănită – FOTO

Autospecială a Poliţiei, răsturnată după un accident în București.

„În jurul orei 09.20, conducătorul unei autospeciale de poliţie, în vârstă de 51 de ani, care se deplasa pe Şos. Progresului, în momentul în care a ajuns la intersecţia cu Str. Năsăud, având în funcţiune semnalele luminoase şi acustice, a intrat in coliziune cu două autovehicule, în urma impactului autospeciala răsturnându-se pe o parte”, conform sursei citate, potrivit Mediafax.

O poliţistă în vârstă de 21 de ani, pasager, primeşte îngrijiri medicale, urmând a se stabili dacă va fi transportată la spital, menţionează Brigada Rutieră.

Gripa sezonieră umple spitalele din România: Ce ne recomandă medicii și cum o deosebim de simpla răceală... Constanţa: Accesul vizitatorilor la Spitalul de Boli Infecţioase a fost limitat. Peste 40 de cazuri de gripă au fost înr...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri