Antena Căutare

O mireasă a murit cu puțin timp înainte de a se căsători, în timp ce mirele o aștepta în biserică! Simptomele pe care le-a ignorat tânăra de 30 de ani

O mireasă însărcinată a murit cu câteva ore înainte de a păși în fața Altarului, lăsând în urmă un tată singur și o fetiță care a venit pe lume printr-o cezariană de urgență. 

O mireasă însărcinată a murit cu câteva ore înainte de a păși în fața Altarului, lăsând în urmă un tată singur și o fetiță care a venit pe lume printr-o cezariană de urgență.

Jessica Guedes, o asistentă în vârstă de 30 de ani, era însărcinată în șase luni și nu știa să aibă probleme de sănătate atunci când a început să se simtă rău, în timp ce se afla în limuzina care avea s-o ducă la biserică pentru a se căsători cu bărbatul căruia avea să-i dăruiască o fetiță.

La început, ea s-a plâns că se simte amețită și de dureri în spate, însă familia ei a crezut că e vorba de o simplă anxietate.

Citește și: Mireasa a crezut că și-a găsit rochia visurilor, la un preț de nimic! Când a probat-o, a amuțit!: „Nu pot să apar la nuntă așa!”

În același timp, însă, logodnicul ei, pompierul Flavio Gonçalvez, în vârstă de 31 de ani, o aștepta în fața altarului și a fost surprins de întârziere.

”Am fost îngrijorat atunci când o așteptam în fața altarului și vedeam că nu mai vine. Momentele alea mi s-au părut ani întregi. O rudă apropiată a pășit pe covorul roșu și mi-a spus că a leșinat. Am ieșit imediat din biserică, am deschis ușa limuzinei și i-am spus ”Iubito, sunt aici”. Mi-a spus că e bine, că are doar o durere în spate, iar atunci am devenit pompier. Am scos-o din mașină și am cerut ajutorul colegilor mei”, a povestit bărbatul.

Jessica a fost transportată la spitalul din Sao Paolo, însă având în vedere complexitatea cazului a fost transferată la un spital privat.

Citește și: Boala ce omoară mii de gravide și cauzează nașteri premature! Care sunt semnele ce te trimit de urgență la medic

În ruma investigațiilor, medicii au stabilit că femeia a suferit un infarct cauzat de preeclamsie, boala de care suferea, dar și de o sângerare internă, motiv pentru care chirurgii au fost nevoiți să-i scoată uterul.

Din păcate, însă, medicii n-au putut să-i salveze viața, însă au salvat-o pe fetița ei, Sophia, care a măsurat doar 34 de centimetri și a cântărit 929 de grame. A stat în spital două luni de zile, la incubator, iar acum este un bebeluș normal.

Fenomen înspăimântător pe litoral. Nisipul a fost ridicat în aer, în doar câteva secunde. Video... Dramă la Liceul Pedagogic din Drobeta-Turnu Severin. Un profesor de educaţie fizică a fost găsit fără suflare chiar în s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x