Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

„I-a dus copilul în pădure să îşi bată joc de el!”. O nouă acuzație în cazul primarului care a întreținut relații sexuale cu minore

O nouă acuzație a fost formulată în cazul primarului Damian Butnaru, care a întreținut relații sexuale cu minore, în sediul Primăriei, de către un bărbat din comuna Mogoşeşti Siret.

Primarul Damian Butnaru.

Bărbatul, care nu şi-a declinat identitatea, a spus că în sat s-ar mai fi auzit despre diverse isprăvi amoroase de-ale primarului.

„S-a mai auzit şi înainte, că a dus una în pădure. Cred că ar fi în stare. De bine, faci de toate”, a spus localnicul, fără să își dezvăluie identitatea.

Săteanul a povestit că un bărbat a fost supărat pe primarul Damian Butnaru pentru că „i-a dus copilul în pădure să îşi bată joc de el”.

Alți săteni din Mogoșești Siret au spus că Damian Butnaru este un primar gospodar şi cred că acuzaţiile conform cărora acesta ar fi făcut sex cu două minore în sediul instituţiei sunt nefondate.

Oamenii din comună sunt mulţumiţi că primarul a asfaltat drumurile şi i-a ajutat pe cei necăjiţi, dar şi că Butnariu a fost deschis cu localnicii atunci când aceştia au avut diverse treburi pe la primărie, potrivit adevarul.ro.

„Îi băiat bun. A făcut şcoli, grădiniţe, a făcut toate cele. A dat la lume. Nu am auzit nimic. Damian nu a făcut nimic, a fost cel mai bun băiat din Muncelul acesta (n.r. Muncel este un sat din comuna Mogoşeşti Siret). Din când a venit el, care a fost necăjiţi le-o tras lumină, o făcut toate celea. Cel mai bun băiat a fost Damian Butnaru”, a spus un sătean.

„Are nevastă, are copii, are copii bine, eu îl ştiu de om bun”, a spus un alt bărbat din comuna Mogoşeşti Siret despre primarul Damian Butnaru.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro