Live acumAcces Direct
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

O nouă ascunzătoare din casa lui Gheorghe Dincă, cercetată! Unde ar putea fi găsite noi probe

O nouă posibilă ascunzătoare din casa lui Gheorghe Dincă, presupusul criminal din Caracal, este scanată de autorități, în căutarea de noi probe.

O nouă posibilă ascunzătoare din casa lui Gheorghe Dincă, presupusul criminal din Caracal, este scanată de autorități, în căutarea de noi probe.

Un aparat de scanat a fost adus de anchetatori în urmă cu câteva zile la Caracal, pentru a face cercetări amănunţite la locuinţa lui Gheorghe Dincă. Aparatul a depistat deja câteva anomalii la nivelul solului, declarau surse judiciare, potrivit Mediafax. Aceste anomalii pot fi diferite obiecte îngropate care pot ajuta cercetările.

Acum, anchetatorii folosesc aparatul de scanat și pentru pereţii din casa lui Gheorghe Dincă, presupusul criminal din Caracal, care a declarat că le-a omorât pe adolescetele Alexandra Măceșanu și Mihaela Luiza Melencu.

În cazul Caracal, au fost găsite oase în curtea casei lui Gheorghe Dincă, identificate de anchetatori la momentul percheziţiilor. Analiza INML a stabilit că oasele au ADN-ul Alexandrei.

Totodată, procurorii DIICOT au găsit, în data de 5 august, un sac cu oase şi cenuşă în pădurea în care a indicat Gheorghe Dincă faptul că şi-a ascuns urmele. Principalul suspect al crimelor din Caracal a susţinut, la acel moment, că este vorba despre rămăşiţele umane ale Luizei Melencu (18 ani), pe care ar fi ucis-o în luna aprilie, în aceeaşi zi în care a sechestrat-o. Specialiştii INML nu au putut identifica niciun profil ADN de pe oasele găsite în pădure, deoarece erau într-o stare de calcinare excesivă.

Procurorii au retrimis INML dispoziţie de refacere a analizei.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro