Antena Căutare

O nouă metodă de furt de pe card! Doi ploieșteni au furat 40 000 de euro. Poliția nu a mai văzut așa ceva!

O nouă metodă de furt prin card a fost implementată de doi ploieșteni, reușind să fure suma de 40 000 de mii de euro. Cum au reușit

O nouă metodă de furt de pe card! Doi ploieșteni au furat 40 000 de euro. Poliția nu a mai văzut așa ceva!
O nouă metodă de furt prin card

O nouă metodă de furt a fost implementată de doi ploieșteni, care au reușit să sustragă din 40 000 de euro din conturile unor apropiați. Metoda, nemaivăzută până acum de Polițiști, prevde folosirea CNP-urilor și a numereolor de telefon ale victimelor, scrie digi24.ro.

Astfel că, pentru a-și pune în aplicare planul diabolic, ploieștenii furau de la cunoscuți, de la care aveau numere de telefon, și alte date, precum CNP-urile.

Apoi, bărbații sunau la companiile de telefonie mobilă la care știau că victimele aveau contracte, dându-se drept titularii contractelor, cerând portarea numărului pe o altă cartelă.

De îndată ce intrau în posesia noii cartele, sunau la băncile la care știau că pagubiții au conturi deschise și cereau resetarea aplicației de internet banking, și o primeau printr-un sms. Apoi, până la intrarea în posesia banilor mai era doar un pas. Ploieștenii comandau online bunuri de lux din conturile păgubiților.

Procurorii au reușit să dea de urma infractorilor abia după trei săptămâni de la sesizări, ajungând la concluzia că au furat suma de 250 de mii de lei.

Poliția avertizează cetățenii să verifice mereu conturile prin internet banking.

Primele imagini! Cadavru cu pungă pe cap, descoperit în sectorul 6 din București! Ce detaliu șocant a ieșit la iveală... Refuză să renunțe la WC-ul din curte! Motivul șocant invocat de sute de oameni din Botoșani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x