Ultimă oră! O parte din tavanul unui club din București s-a prăbușit! Reacția reprezentanților. FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Bucăți din tavanul unui club din București s-ar fi prăbușit, miercuri seară, în timpul programului de funcționare. Un client a fotografiat bucățile de tavan căzute și a descris o reacție incredibilă a reprezentanților localului. Aceștia au negat informațiile și au transmis o altă variantă a incidentului.

Reprezentanții clubului au spus că tavanul s-a prăbușit din cauza unor infiltrații de apă, însă au precizat că au căzut doar bucăți de tencuială și plăci decorative.

În urma incidentului nu au fost persoane rănite.  

O persoană care s-a aflat în local la acel moment a transmis, pentru digi24.ro, că clubul „nu s-a închis imediat pentru renovare”.

„Au curățat mizeria și au continuat programul normal”, a adăugat această persoană.

Într-un mesaj publicat pe platforma de socializare Facebook, reprezentanții clubului Control au dezmințit că s-a prăbușit tavanul sau vreo parte din el, precizând că doar au căzut tencuiala și trei plăci decorative.

„NU s-a prăbușit tavanul clubului sau vreo parte din el, au căzut tencuiala și trei plăci decorative la intrarea în sala mică, în urma unei infiltrații de apă. Informația că s-ar fi prăbușit tavanul clubului este falsă. După acest eveniment, nu a continuat nicio petrecere, pentru că nu era nicio petrecere în sala în care s-a întâmplat incidentul. Sala a fost închisă pentru un timp, până cineva s-a urcat să verifice că nu mai poate să cadă nimic”, se arată în mesajul clubului.

„Aici se lucrează de azi-noapte, s-a izolat zona afectată și s-a decopertat până la tavan și zona din jur. La fața locului au fost de dimineață atât ingineri structuriști, cât și o echipă de constructori. Nu sunt probleme structurale, tavanul este în regulă (alb, îl puteți vedea în fotografia atașată, nu este niciun pericol). Zona afectată de umezeală este de maxim un sfert din suprafața albă pe care o vedeți. Sala de evenimente a clubului (Sala Berlin) nu a fost afectată deloc de acest eveniment. Noi suntem aici, totul este la vedere la fața locului, oricine poate să vină să vadă cu ochii lui. Este un incident nefericit, dar siguranță a fost întotdeauna o prioritate pentru noi, în care investim în permanență”, se precizează în mesaj.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI