Antena Căutare

O pisică, traficant de droguri, a evadat din gradina zoologică. „Putem spune că s-a săvârşit o infracţiune”

Un caz de contrabandă cu droguri din Rusia riscă să fie închis, după ce proba principală a evadat din grădina zoologică. O pisică a fost folosită ca „dealer” într-o închisoare, drogurile fiind puse în zgarda acesteia.

Un caz de contrabandă cu droguri din Rusia riscă să fie închis, după ce proba principală a evadat din grădina zoologică. O pisică a fost folosită ca „dealer” într-o închisoare, drogurile fiind puse în zgarda acesteia.

Doi suspecți au fost reținuți anul trecut după ce au încercat să transporte hașiș și amfetamină într-o închisoare din regiunea Tula, Rusia. Substanțele interzise erau interiorul unui buzunar secret din gulerul pisicii.

Pisica a fost păstrată drept dovadă fizică în timpul investigaţiei cazului şi lăsată într-un mediu sigur la o grădină zoologică.

"Am avut permisiunea de a lăsa pisica din cușcă pentru că era frig. Dar atunci au intrat câinii și pisica a fugit.” , a declarat un îngrijitor.

Cazul se bazează pe mărturiile a trei martori anonimi care au declarat că au cerut droguri de la acuzat.

Avocatul acuzatului dorea să supună pisica unui test, prin care să observe reacția pisicii în momentul în care îi atașează o zgardă cu un pachet mic. „Dacă nu există nicio dovadă că pisica ar fi fost fost folosită ca un instrument de contrabandă, atunci cazul ar trebui închis. Dar în cazul în care au fost gasite urme de narcotice în blana pisicii putem spune că s-a săvârşit o infracţiune”, a adăugat acesta.

Romsilva: Pădurarul din Maramureş a fost împuşcat în timp ce încerca să împiedice tăierea ilegală de arbori; trupul, aru... Autorităţile române au capturat în primele nouă luni peste 110 de milioane de ţigarete de contrabandă, în valoare de 56 ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x