O poliţistă a jucat rolul Alexandrei Măceşanu. Dincă a legat-o la mâini cu cureaua pantalonilor și a arătat cum a pus cadavrul în butoi

 
+2 click pentru
galerie

Momente uluitoare se petrec în casa din Caracal, acolo unde anchetatorii refac, pas cu pas, scenele crimelor pe care Ghorghe Dincă le-ar fi comis. În momentul reconstituirii, o poliţistă a jucat rolul Alexandrei Măceşanu, iar Dincă a legat-o la mâini cu cureaua pantalonilor, așa cum ar fi procedat cu adolescenta. 

Potrivit Adevărul, Gheorghe Dincă a fost scos din arestul IPJ Olt, pentru reconstituirea crimei în cazul Alexandrei Măceşanu. Criminalişti, poliţişti de la forţele speciale şi procurori au început reconstituirea în Dobrosloveni, localitatea Alexandrei Măceşanu, urmând să refacă apoi traseul din ziua în care acesta a luat-o pe adolescentă la ocazie. Apoi, au revenit la Caracal, la liceul unde a învăţat Alexandra Măceşanu.  

Dincă a arătat cum a lovit-o și a legat-o pe Alexandra Măceșanu

Dincă le-a arătat anchetatorilor cum a coborât din maşină, cum a urcat pe bancheta din spate, cum a legat-o şi lovit-o pe Alexandra.  

O poliţistă de Poliţia Capitalei joacă rolul Alexandrei. Dincă a legat-o la mâini cu cureaua de la pantaloni, exact aşa cum a făcut cu tânăra din Caracal, mai scrie sursa citată.

Sursa foto: Adevărul

Anchetatorii se află încă la reconstituirea zilei de 24 iulie, când Dincă a răpit-o pe Alexandra. Urmează ca Dincă să arate şi ce a făcut în data de 25 iulie, când, se ştie, a ieşit din casă, moment în care Alexandra a putut suna la 112.

Scena arderii cadavrului în butoi, reconstituită

De asemenea, poliţista din Bucureşti, care are aceeaşi înălţime şi greutate cu Alexandra, va fi folosită şi la reconstituirea scenei cu butoiul. Dincă va trebui să explice exact cum a poziţionat trupul adolescentei, precum şi modul în care a aşezat în butoi, peste Alexandra, materialele inflamabile pe care le-a folosit pentru arderea trupului fetei.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI