Live acumChefi la cutite Sezonul 9
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Monica, o româncă stabilită în Paris, a fost ucisă de soțul violent, după ani de coșmar. Fiica ei a suferit un șoc: ”I-a trmis mesaj că a omorât-o. O bătea mereu!”

O româncă în vârstă de 51 de ani, care trăia în Franța de cinci ani, a fost ucisă de soțul ei, în urma unei discuții tensionate. Fiica lor de 18 ani a plecat de acasă cu puțin timp înainte de crimă, fiind sătulă de certurile dintre ei. 

Monica, o româncă stabilită în Paris, a fost ucisă de soțul violent, după ani de coșmar. Fiica ei a suferit un șoc: ”I-a trmis mesaj că a omorât-o. O bătea mereu!”

Crima șocantă a avut loc la marginea Parisului, la sfârșitul săptămânii trecute, iar bărbatul în vârstă de 54 de ani a fost arestat după ce și-a ucis soția cu mai multe lovituri de cuțit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în locuința lor.

Imediat după fapta odioasă, bărbatul i-a trimis fiicei sale de 18 ani un mesaj cutremurător, mărturindu-i crima și amenințând că se va sinucide. Ea a fost cea care a alertat Poliția.

Incident grav în Bucureşti: o intervenție a polițiștilor s-a încheiat cu moartea unui bărbat

O persoană apropiată celor doi a dezvăluit că între cei doi soți existau certuri de mai mulți ani, iar femeia era deseori lovită de soț.

”În iarna lui 2017, chiar de sărbători, a avut capul spart, el lovind-o cu aparatul foto. Dan avea comportamente dezechilibrate: acum o iubea și își cerea iertare, iar la câteva minute devenea alt om“, a povestit tânărul.

Ba mai mult, Poliția începuse deja să cunoască drumul spre casa lor, unde ajungeau frecvent după astfel de episoade, chemați de fiica lor, o tânăr cu rezultate excelente la învățătură. Așa că în luna ianuarie se mutaseră din vechea locuință la Rueil-Malmaison, tot atunci Monica intentând și actele de divorț. „El a amenințat-o de foarte multe ori ca va muri din mâna lui, dar totuși nimeni nu credea că se va întâmpla asta“, a mai spus ruda victimei, care a precizat că fiica acesteia a suferit un șoc în momentul în care a aflat vestea teribilă, acum fiind internată la Psihiatrie.

Mădălina a fost ucisă de soțul milionar, după o noapte de pasiune, într-o casă de lux din Franța. Bărbatul a făcut eforturi uriașe să-și ascundă crima

Bărbatul a înjunghiat-o pe Monica în urma unei discuții tensionate, iar mama femeii, care are 82 de ani, nu știe nimic despre tragedie, întrucât vestea i-ar putea fi fatală.

Recomandari