Antena Căutare

Mărturisirile cutremurătoare ale unei românce din Italia infectată cu COVID-19: ”Medicii mi-au rătăcit testele. Lumea întreagă s-a prăbușit asupra mea!”

Mihaela Tudor, o româncă care trăiește de 13 ani în Italia, a fost infectată cu noul coronavirus și a trecut prin momente dramatice de când testul a ieșit pozitiv. 

Mărturisirile cutremurătoare ale unei românce din Italia infectată cu COVID-19: ”Medicii mi-au rătăcit testele. Lumea întreagă s-a prăbușit asupra mea!”
Mărturisirile cutremurătoare ale unei românce din Italia infectată cu COVID-19: ”Medicii mi-au rătăcit testele. Lumea întreagă s-a prăbușit asupra mea!”

În cadrul unui interviu pentru Tiburno TV, femeia a povestit calvarul pe care l-a trăit după ce testul pentru coronavirus a fost pozitiv. Totul a început în luna aprilie, când îngrijitoarea pentru care lucra, Silvana Salucci, o bătrână de 83 de ani, a murit din cauza infecției cu COVID-19. O zi mai târziu, ea a început să se confrunte cu primele simptome, iar apoi, pe 4 aprilie, a fost testată. Rezultatul a fost pozitiv, iar viața ei a devenit un coșmar.

”Lumea întreagă s-a prăbușit asupra mea”, a mărturisit românca care a povestit că ulterior a început să se confrunte cu simptome mai accentuate, precum tuse uscată, dureri în gât, dureri musculare.

Ultimă oră! Noi decese din cauza COVID-19, în România! Bilanțul negru a crescut la 803. Un tânăr de 30 de ani a murit, infectat cu noul coronavirus

De asemenea, femeia a mărturisit că a rămas blocată în casă, iar fiica și partenerul ei sunt, de asemenea, în carantină. Între timp, însă, medicii i-au rătăcit testele.

”Medicul mi-a spus că-i pare rău şi aproape că nu avea curajul să recunoască”, dezvăluie Mihaela. ”Doamnă, înţeleg supărarea dumneavoastră, dar trebuie să vă întoarceţi la noi, mi-a spus, testele au fost trimise la spitalul San Giovanni şi s-au pierdut, nu ştim ce s-a întâmplat cu ele. Următoarele le vom trimite la Spallanzani şi totul va fi bine.”

Femeia a rămas fără bani: ”Facturile continuă să se adune!”

Odată cu intrarea în carantină, partenerul femeii a rămas fără job, motiv pentru care între timp resursele familiei s-au terminat. Facturile, însă, continuă să se adune, astfel că femeia a decis să-i ceară ajutorul primarului din Giudonia, localitatea în care locuiește.

Principalele schimbări pentru români, după 15 mai! Când se vor redeschide școlile. Raed Arafat, declarații de ultimă oră!

”Nu mai am încredere. I-am scris şi primarului Michel Barbet un mesaj privat pe pagina sa de Facebook explicându-i problema. A văzut mesajul, dar nu mi-a răspuns. Am fost închisă timp de o lună, acum sunt şomer, în timp ce partenerul meu nu poate merge la muncă pe şantier: Între timp am de plătit chirii şi facturi de plătit, dar şi alte cheltuieli. Fără bani este dificil. Primarul nu-mi răspunde, ASL ne pierde testele, trebuie să tac şi să aştept? Nu mai ştiu ce să fac şi luminiţa de la capătul tunelului nu reuşesc să o văd”, s-a revoltat românca.

Câți români au fost infectați cu noul coronavirus în străinătate

În ceea ce privește situația cetățenilor români aflați în alte state, potrivit informațiilor obținute de misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României în străinătate, 2.349 de cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19 (coronavirus): 1.387 în Italia, 560 în Spania, 29 în Franța, 271 în Germania, 71 în Marea Britanie, 2 în Namibia, 3 în SUA, 4 în Austria, 3 în Belgia, 6 în Japonia, 2 în Indonezia, 2 în Elveția, 2 în Turcia și câte unul în Argentina, Tunisia, Irlanda, Luxemburg, Emiratele Arabe Unite, Malta și Suedia. De la începutul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) și până la acest moment, 93 de cetățeni români aflați în străinătate, 29 în Italia, 19 în Franța, 28 în Marea Britanie, 8 în Spania, 4 în Germania, 2 în Belgia, unul în Suedia, unul în Elveția și unul în SUA, au decedat.

Când se redeschid terasele din Capitală și care vor fi condițiile de intrare: "Dacă ai temepratură mare sau nu porți mască nu vei fi primit!"

Dintre cetățenii români confirmați cu noul coronavirus, 21 au fost declarați vindecați: 9 în Germania, 8 în Franța, 2 în Indonezia, unul în Luxemburg și unul în Tunisia.

Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE - 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor. De asemenea, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor, +4021.320.20.20.

Important! Cum și când trebuie să purtăm măștile de protecție? Cât de des trebuie schimbate? Informații complete, de la ... Raed Arafat, despre viitoarele măsuri: "E posibil să intrăm pe rând la metrou, după 15 mai. Dacă nu ai mască, nu ur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x