Antena Căutare

O româncă și-a ascuns fetița... sub fustă. Micuța urma să ajungă ilegal în Germania

Poliţiştii de frontieră din Arad au făcut o descoperire șocantă: o fetiță de opt anișori era ascunsă de mama ei sub fustă, cu intenţia de a fi trecută ilegal frontiera româno-maghiară.

Poliţiştii de frontieră din Arad au făcut o descoperire șocantă: o fetiță de opt anișori era ascunsă de mama ei sub fustă, cu intenţia de a fi trecută ilegal frontiera româno-maghiară.

Incidentul a avut loc la începutul aceastei săptămâni, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak a ajuns cetăţeanul român Florin O., de 31 ani, din judeţul Teleorman, aflat la volanul unui microbuz înmatriculat în Bulgaria. În mașină se mai afla soția șoferului, în vârstă de 28 de ani, informează Poliția de Frontieră Română.

Cu ocazia controlului autovehiculului, poliţiştii de frontieră au descoperit între banchetele microbuzului, ascunsă sub fusta mamei, o minoră în vârstă de opt ani.

La cercetări, cei doi părinţi au declarat că au recurs la această metodă deoarece au pierdut paşaportul valabil al minorei şi doreau să ajungă cu aceasta în Germania.

În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit actele de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de participaţie improprie la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat pentru ambii părinţi, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale care se impun.

Cel mai grav caz, după accidentul din Ungaria, ȘASE COPIII ORFANI într-o singură familie. „Copiii vor fi împărțiți între... Vârsta pensionare femei 2018. Cum se schimbă vârsta de pensionare la femei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x