Nu, nu e glumă! O soție a fost găsită beată moartă, dormind între șifonier și sobă. Soțul ei sunase disperat la 112 să anunțe dispariția ei

Situație incredibilă într-o localitate din județul Suceava, unde un bărbat a sunat disperat la Poliție că nu-și găsește soția. Oamenii au decins imediat, însă eforturile lor au fost inutile. Femeia dormea beată, între șifonier și sobă. 

Nu, nu e glumă! O soție a fost găsită beată moartă, dormind între șifonier și sobă. Soțul ei sunase disperat la 112 să anunțe dispariția ei

Bărbatul din comuna Pârteștii de Jos, din județul Suceava, a apelat 112 și a anunțat că nevasta lui a dispărut de acasă. Polițiștii de la Secția Rurală Gura Humorului au fost cei care au preluat cazul și tot ei au elucidat misterul dispariției.

Dispariție învăluită în mister la Cluj. O tânără e de negăsit de 15 zile, iar sora ei imploră ajutor: ”A fost capturată de o sectă. Ajutați-ne să o găsim!”

Apelul a fost dat în data de 3 iunie, în jurul orei 18:00, iar bărbatul a anunțat că și-a căutat soția peste tot și că nu o găsește. Polițiștii s-au deplasat de urgență la domiciliul acestuia și au început, de asemenea, să o caute pe femeie.

În scurt timp, ei au găsit-o pe femeia de 59 de ani în casă, într-una dintre camerele locuinței. Femeia era, însă, beată și dormea între șifnoier și sobă.

Botoşani: O femeie care fusese dată dispărută a fost găsit pe un câmp, cu mâinile legate la spate. Ce le-a povestit polițiștilor

Polițiștii au solicitat un echipaj de ambulanță la fața locului, însă aceasta a refuzat să fie transporată la spial. Ba mai mult, nici nu își aminteșe cum a ajuns să doarmă în spațiul în care a fost găsită.

Femeia a declarat că n-a fost victima vreunei ilegalități

”În cauză au fost desfășurate activități de căutare atât în incinta locuinței cât și în anexele acesteia, ocazie cu care Turculeț Aglaia a fost identificată în timp ce dormea lângă un șifonier dintr-o cameră a locuinței, aceasta fiind învelită cu o haină groasă de culoare neagră.

Procedând la interogarea acesteia s-a constatat faptul că emana halenă alcoolică și că nu știe cum a ajuns în locul indicat mai sus. Totodată, aceasta a mai declarat faptul că nu a fost victima vreunei infracțiuni comise prin violență sau alte ilegalități”, se arată în comunicatul de presă transmis de IPJ Suceava.

Ultimele știri