Căutare Live

O tanara a fost lovita in plin de un tramvai, in Capitala

O clipa de neatentie distruge o viata! O tanara din Bucuresti a ramas mutilata dupa ce a fost lovita in plin de un tramvai. Impactul a fost inregistrat de un sofer. Va avertizam, umeaza imagini cu un puternic impact emotional!

Soseaua Alexandriei, ora 19 fara 5 minute. O camera montata pe una dintre masini suprinde scenele socante. Soferul si-a cumparat camera video convins ca în traficul bucurestean se poate intampla orice. Si n-a durat mult pana a inregistrat un accident.

Soferii care asteptau la semafor au observat si tramvaiul si fata neatenta. Au încercat sa o puna în garda.

Fata s-a ales cu o fractura deschisa la unul dintre picioare. Imediat dupa impact, a ramas constienta. A încercat sa se ridice. Nu mai avea putere.

Medicii au stabilizat-o, dar nu i-au mai putut salva piciorul! Politistii spun ca vina ii apartine victimei. Si nu este singura care isi risca viata în acest fel.

Pilotul Aurelian Cojocaru a fost inmormantat cu onoruri militare... Cod galben de furtuni si temperaturi scazute in toata tara. Avertizarea intra in vigoare astazi, la ora 21:00...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri