Antena Căutare

O tanara a fost lovita in plin de un tramvai, in Capitala

O clipa de neatentie distruge o viata! O tanara din Bucuresti a ramas mutilata dupa ce a fost lovita in plin de un tramvai. Impactul a fost inregistrat de un sofer. Va avertizam, umeaza imagini cu un puternic impact emotional!

Soseaua Alexandriei, ora 19 fara 5 minute. O camera montata pe una dintre masini suprinde scenele socante. Soferul si-a cumparat camera video convins ca în traficul bucurestean se poate intampla orice. Si n-a durat mult pana a inregistrat un accident.

Soferii care asteptau la semafor au observat si tramvaiul si fata neatenta. Au încercat sa o puna în garda.

Fata s-a ales cu o fractura deschisa la unul dintre picioare. Imediat dupa impact, a ramas constienta. A încercat sa se ridice. Nu mai avea putere.

Medicii au stabilizat-o, dar nu i-au mai putut salva piciorul! Politistii spun ca vina ii apartine victimei. Si nu este singura care isi risca viata în acest fel.

Pilotul Aurelian Cojocaru a fost inmormantat cu onoruri militare... Cod galben de furtuni si temperaturi scazute in toata tara. Avertizarea intra in vigoare astazi, la ora 21:00...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x