Antena Căutare

O tânără de 14 ani și-a înscenat răpirea după ce a întârziat acasă. Aceasta a oferit detalii despre mașina și semnalmentele bărbatului care ar fi răpit-o

O tânără de 14 ani din Mangalia și-a înscenat răpirea pentru a nu fi luată la răspundere de către mama sa. Aceasta a întârziat acasa din cauza grupului de prieteni din care face parte.

O tânără de 14 ani din Mangalia și-a înscenat răpirea pentru a nu fi luată la răspundere de către mama sa. Aceasta a întârziat acasa din cauza grupului de prieteni din care face parte.

Polițiștii din Mangalia au fost sesizați, marți, 6 august, printr-un apel la 112 de către o femeie, că fiica sa a fost răpită de un bărbat necunoscut, iar ulterior a fost abandonată pe marginea unui câmp de la marginea localității.

„Apelanta a mai specificat faptul că minora a revenit la domiciliu, iar împreună se vor deplasa la sediul Postului de Poliţie Tuzla pentru a reclama cele întâmplate”, transmite Inspectoratul Poliției Județene Constanţa.

După sesizare, la fața locului s-a deplasat un echipă complex pentru a identifica răpitorul și a elucida cazul. Polițiștii au parcurs pas cu pas întregul traseu indicat de copilă. Mai mult, aceasta a oferit detalii și despre aututorismul și semnalmentele bărbatului care a răpit-o.

După ce au cercetat și investigat declarațiile minorei și au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere, polițiștii au stabilit că faptele relatate de către minoră nu corespund cu realitatea.

De fapt, minora a recunoscut că a inventat toată povestea de frica mamei sale. Aceasta a întârziat acasă datorită grupului de prieteni.

Untold şi Electric Castle au crescut cu 40% numărul biletelor de avion pentru destinaţia Cluj-Napoca... Tineri din Craiova arestați pentru trafic de droguri. Autoritățile au găsit la locuința acestora 1,8 kilograme de canabi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x