Live acumX Factor
Prime Time 20:30X Factor

O tânără de 24 de ani, din Rm. Vâlcea, și-a dat demisia de la bancă și apoi s-a sinucis: „Mi-a mai povestit că baiatul cu care Diana vorbea de ceva vreme”

Înainte de a comite gestul care a îndurerat pe toată lumea, Diana a participat la un grătar, alături de familie.

Înainte de a comite gestul care a îndurerat pe toată lumea, Diana a participat la un grătar, alături de familie.

Tânăra ar fi fost stresată, potrivit unui comentariu apărut pe Facebook la o postare a primarului localității în care locuia fata.

„Depresia… Dragi parinţi, dragi dascăli, o spun de câţiva ani public, faceţi tot ce vă stă în puteri să vedeţi mereu copii fericiţi la şcoala şi acasă! Noi privim mereu copii, prin ochii adultului! Încercaţi va rog din suflet, să priviţi mereu copii prin ochii copilului din fiecare dintre noi! Există în sufletul nostru, un colţ unde ne simţim tot copil!! Orice asemenea traumă în copilăria lor, poate deveni mai târziu o dramă! (…) Am discutat şi am hotărât cu directorul Şcolii Gimnaziale Păuseşti, să propunem Consiliului Local alocarea sumelor necesare, pentru achiziţia în condiţiile legii, a seviciilor de consultanţă de psihologie pentru copii noştri”, a scris primarul pe Facebook, conform realitatea.net.

Unul dintre comentariile adăugate la postarea primarului face referire la faptul că tânăra era stresată. „Am întrebat-o de ce nu a plecat de acolo mai demult! Mi-a raspuns că vrut să îndeplinească stagiul de 1 an şi imediat ce a implinit acel termen şi-a dat demisia..mi-a mai povestit că baiatul cu care Diana vorbea de ceva vreme şi erau împreună se săturase să o audă zilnic cum povestea de cele întâmplate la serviciu şi despre felul în care o trata acel individ!”, este comentariul adăugat la cel al primarului.

Cumplita dramă s-a petrecut în județul Vâlcea. Sute de persoane au luat parte la înmormântarea tinerei.

Recomandari