Antena Căutare

O tânără din Dej a adus pe lume un copil, dar n-a vrut să fie mamă! A luat micuțul și l-a aruncat, ca pe un gunoi, în toaleta din curte

La 20 de ani, o tânără din Dej a adus pe lume un copil. Nu voia să fie mamă, așa că a făcut un gest cumplit. Ore mai târziu, trupul fără viață al bebelușului a fost găsit, aruncat în haznaua din curtea gospodăriei.

La 20 de ani, o tânără din Dej a adus pe lume un copil. Nu voia să fie mamă, așa că a făcut un gest cumplit. Ore mai târziu, trupul fără viață al bebelușului a fost găsit, aruncat în haznaua din curtea gospodăriei.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj, o femeie de 20 de ani din Dej a solicitat ambulanţa, miercuri dimineaţă, spunând că se simte rău.

Un echipaj a venit la locuinţa femeii şi a transportat-o la spital. Cadrele medicale au stabilit în urma investigaţiilor că femeia prezenta urmele unei naşteri recente, dar nu a putut spune unde este copilul.

Apoi au fost anunţaţi şi poliţiştii despre această situaţie şi au început verificările.

În cele din urmă, copilul a fost găsit în haznaua din gospodăria unde locuia tânăra. În urma efectuării necropsiei, anchetatorii vor stabili dacă copilul s-a născut viu sau mort, iar în funcţie de acest aspect va fi făcută încadrarea juridică a faptei.

Ziua Crucii Roșii: Cum poți deveni voluntar Crucea Roșie și la ce te ajută asta... Efecte ale furtunilor în 28 de localităţi din 11 judeţe şi în Bucureşti. Zeci de copaci doborâţi, traficul rutier şi fer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x