Antena Căutare

Oameni sănătoşi din Botoşani, diagnosticaţi din greşeală cu COVID-19! conducerea Direcţiei de Sănătate Publică a fost demisă

Oameni sănătoşi de la Botoşani au fost fost anunţaţi că au fost infectaţi cu noul coronavirus. Ba chiar au fost duşi la spital pentru a fi internaţi, până când cineva şi-a dat seama că analizele au fost încurcate.

Pacienților le-au fost încurcate datele personale și a reieșit că sunt infestați cu coronavirus. Măsurile de restabilire a incidentului s-au efectuat rapid și cazul s-a rezolvat. Între timp conducerea Direcţiei de Sănătate Publică a fost demisă din cauza acestui incident.

Liliecii NU au infectat oamenii cu Covid-19, ci alt animal! Virusurile fac „greșeli”, a existat un strămoș comun al coronavirusului

La Botoșani peste 40 de cadre medicale şi pacienţi internaţi pe Secţia ATI şi pe Secţia chirurgie a Spitalului Municipal Dorohoi au fost testaţi, după ce opt cadre medicale de pe cele două secţii au fost confirmate saptamna trecută cu COVID-19, se arată într-o informare de presă transmisă, vineri, de Centrul Judeţean de Comunicare coordonat de Instituţia prefectului.

Testele COVID-19 au ieșit pozitive pentru o capră, un fruct pawpaw și o oaie în Tanzania. Președintele atrage atenția asupra testelor: "Se întâmplă ceva!"

De asemenea, autorităţile au anunţat că ambele secţii afectate de noul coronavirus au fost închise temporar pentru dezinfectare.

Au ucis 10 oameni cu spirt contrafăcut! Arabii care au vândut dezinfectantul otrăvitor au fost arestați preventiv. Aceștia colorau spirtul cu vopsea de ouă



"Conform datelor furnizate de către Direcţia de Sănătate Publică Botoşani, în cursul zilei de ieri (n.r.- joi) opt cadre medicale, dintre care trei medici de la Spitalul Municipal Dorohoi au fost confirmaţi pozitiv cu noul coronavirus, fiind transferaţi la Spitalul Judeţean.

Aceştia erau asimptomatici. A fost demarată ancheta epidemiologică, ocazie cu care au fost testate alte peste 40 de cadre medicale şi pacienţii de pe ATI. La momentul actual se dezinfectează Secţia de chirurgie şi Secţia ATI, după care activitatea medicală va fi reluată", se precizează în informarea de presă.

Pompier de la ISU Ialomiţa, confirmat cu coronavirus, 30 de colegi cu care a intrat în contact fiind izolaţi la domicili... Alexandru Rafila, reacție după recomandarea OMS de a retesta pneumoniile suspecte: ”Nu știu să existe probe în România!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x