Antena Căutare

Ultimă oră! Oamenii, lăsați să se întoarcă în blocul groazei, după deratizarea mortală din Timișoara. „Există o singură rezervă”

Oamenii evacuaţi de urgenţă în urma deratizării mortale de la Timişoara se pot întoarce în locuințele lor, au anunțat autoritățile. 

Ultimă oră! Oamenii, lăsați să se întoarcă în blocul groazei, după deratizarea mortală din Timișoara. „Există o singură rezervă”
Oamenii, lăsați să se întoarcă în blocul groazei, după deratizarea mortală din Timișoara. Ilustrație.

Imobilele sunt în siguranţă, a anunţat subprefectul judeţelui.

„Oamenii se pot întoarce acasă. Am făcut măsurătorile necesare, nu mai există pericol. Persoanele care au fost evacuate pot să se întoarcă la casele lor.

Cu rezerva pentru administratorul societății care deține imboilul de pe Mioriția, nr. 8, ca înainte de a permite chiriașilor de a intra în locuințe, să facă o operațiune de ingenizare a locului", a declarat subprefectul municipiului Timişoara, Daniel Franţescu.

Rezultate Loto: Cine este câștigătorul premiului de 3,7 milioane de euro la Joker... FOTO/ L-au împușcat în cap pe 21 decembrie 1989, iar după 30 de ani hainele sale au fost expuse, în premieră, la Cluj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x