Antena Căutare

Oboseala, posibila cauză a accidentului în care a murit cântăreața Anamaria Pop, la doar 37 de ani: ”Ea a leșinat și prin casă”

”A leșinat și prin casă de multe ori”, este declarația făcută printre lacrimi de Alex, fiul cel mare al cântăreței Anamaria Pop, cea care a murit la doar 37 de ani, într-un teribil accident rutier. Artista se îndrepta spre un eveniment unde urma să cânte când a pierdut controlul volanului. Oboseala ar putea fi una dintre cauze. Mai ales că locul accidentului polițiștii nu au găsit urme de frânare.

A leșinat și prin casă de multe ori”, este declarația făcută printre lacrimi de Alex, fiul cel mare al cântăreței Anamaria Pop, cea care a murit la doar 37 de ani, într-un teribil accident rutier. Artista se îndrepta spre un eveniment unde urma să cânte când a pierdut controlul volanului. Oboseala ar putea fi una dintre cauze. Mai ales că locul accidentului polițiștii nu au găsit urme de frânare.

Anamaria a vrut mereu să ajute. Când nu cânta, salva vieţi, ca voluntar la Serviciul de Ambulanţă din Maramureş. Anchetatorii nu exclud ca, pe drum, artistei să i se fi făcut rău la volan. La locul accidentului nu sunt urme de frânare.

Nu se ştie dacă oboseala la volan sau o problemă de sănătate i-a adus sfârşitul. Anamaria Pop împlinise în urmă cu câteva zile 37 de ani. Anamaria avea nunți și evenimente la care cânta aproape în fiecare zi.

"De multe ori a leşinat şi prin casă. Noroc că ne aflam acolo, că altfel se putea întâmpla şi mai rău", a povestit fiul artistei, pentru Observator.

De opt ani, de când i-a murit soţul, Anamaria Pop îşi creştea singură cei doi băieţi.

Zsolt Torok, înmormântat cu onoruri militare, la Arad! Prietenii care l-au condus pe ultimul drum au făcut zgomot cu lan... Copii exploataţi pe litoral, trimişi la cerşit, desculţi, înfometaţi şi dezbrăcaţi. O femeie le aduna banii la finalul z...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x