Antena Căutare

OBSERVATOR explică fenomenele din România

Campaniile și seriile de reportaje Observator vorbesc despre fenomenele din țara noastră.

campanii observator Galerie
Campaniile și seriile de reportaje Observator vorbesc despre fenomenele din țara noastră: de la România îngropată în gunoaie, la portofelul cetățenilor și cum e el afectat de scumpiri, de la poveștile cartierelor capcană de la marginea orașelor la cum a ajuns România liderul mondial al emoțiilor. | Antena 1

Campaniile și seriile de reportaje Observator vorbesc despre fenomenele din țara noastră: de la România îngropată în gunoaie, la portofelul cetățenilor și cum e el afectat de scumpiri, de la poveștile cartierelor capcană de la marginea orașelor la cum a ajuns România liderul mondial al emoțiilor.

"După noi, gunoiul" este prima campanie care a vorbit despre cum lumea pe care le-o lăsăm copiilor noștri e aproape îngropată în gunoaie. După trei sezoane în care Observator a abordat sistematic fațetele problemelor de mediu din România, au apărut rezultate concrete. Legile s-au schimbat și începem să avem o Românie mai "verde".

După noi, gunoiul - o problemă greu de aruncat | Sezonul 1

După noi, gunoiul – o problemă greu de aruncat | Sezonul 2

Gunoiul din plămânii mei - Nu știm ce respirăm în orașele poluate

Românii care și-au pus viețile la amanet pentru casa visurilor au prins glas prin campania "Coșmar residence". Observator face apel la autorități să respecte un drept fundamental al românilor - cel la o viață demnă. Reporterii Observator au descoperit cum a ajuns România un sat fără câini și ce se mai poate salva. Săptămâna viitoare, vezi, la Observator, episodul 10.

„Coșmar residence” – primele 9 episoade

„Sistemul dăunează grav sănătății" – campania Observator care vorbește despre ce nu ne omoară azi, dar ne pune pe lista de așteptare. Vrem o țară "ca afară", dar medicina de familie din România, cea care ar trebui să fie baza sistemului, stă să moară. Reporterii Observator au vorbit și cu medici plecați peste granițe și au aflat de ce au ales să "vindece" într-o limbă străină.

Cel mai nou episod – Frica de medic, o boală care ucide

"Calea spre dezastru" - seria de reportaje Observator care a arătat cum a ajuns CFR un monument al eşecului în România. 19.000 de vagoane ruginesc în triajele CFR Marfă, 200 de vagoane ale CFR Călători nu s-au clintit de un deceniu numai din depoul Basarab. Unealta de bază a angajatului CFR, chiar şi în 2022, rămâne târnăcopul. Este un "monument al nepăsării naţionale" pe care reporterii Observator l-au dezgropat.

CFR Marfă ţine "la păstrare" vagoane vechi de 30 de ani. Cât a cerut compania, pe tonă, pentru casarea lor

CFR Călători ascunde un cimitir de vagoane vechi, la doi paşi de Gara de Nord din Bucureşti. Aprope 200 de vagoane stau nemişcate de un deceniu

Infrastructura ferioviară din România, între şine ruginite, gări lăsate în paragină şi lucrări de mântuială. Autorităţile confirmă că totul arată "ca după război"

Zi de zi, la Observator, vezi "Cât costă să fii român", reportajele care explică pe înțelesul tuturor explozia prețurilor. Facturile au explodat, ratele se măresc de la o zi la alta, inflația îngroapă puterea de cumpărare. Cu fiecare reportaj, calculăm o factură care nu se vede – cea pe viața românilor.

Un nou episod - În ultima lună, produsele fast-food s-au scumpit cu până la 10%

Seria "Străini în visul românesc", a arătat cum România se transformă în tărâmul făgăduinței pentru muncitorii asiatici. Cum milioane de români au plecat în Vest, angajatorii caută acum muncitori în Asia. Doar anul trecut, ţara noastră şi-a deschis porţile pentru 100.000 de muncitori din afara Uniunii Europene.

Toate episoadele aici – „Străini în visul românesc”

"Generația sub presiune", cea a copiilor întorși în bănci, după 2 ani de pandemie, și-a găsit vocea la Observator. 65.000 de elevi au abandonat şcoala în pandemie. Mai mulţi elevi ca niciodată au ajuns la spitalele de psihiatrie. După campania Observator, numărul de consilieri din școli a fost suplimentat.

Primele măsuri anunțate de autorități după demararea seriei Observator

România, liderul mondial al emoţiilor! Un fenomen de care te lovești la aproape fiecare click. Din videochat câştigă 100.000 de modele şi prea puţin țara noastră. Cum am ajuns "Cea mai «iubită» ţară", ați văzut în reportajele Observator. Puteți revedea episoadele aici – „Cea mai «iubită» țară”

Cu fiecare campanie, serie sau reportaj veți găsi, la Observator, toate informațiile despre realitatea pe care o trăim în România.

OBSERVATOR. Despre oameni. Știrile așa cum trebuie să fie

https://observatornews.ro/

https://www.facebook.com/ObservatorAntena1

https://www.instagram.com/observatorantena1/?hl=en

Certificatele plastifiate, considerate nule. De ce anume trebuie ținut cont și cine le anulează, după noua lege... Începe adminstrarea celei de a patra doze de vaccin anti-Covid, în România, de luni. Căror persoane le este recomandat s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x