Antena Căutare

Observator News, aplicaţia numărul 1 în luna ianuarie 2022

Observator News a înregistrat în prima lună a anului 2022 cea mai mare audienţă în rândul aplicaţiilor înregistrate în SATI - Biroul Român de Audit Transmedia (BRAT). Peste 130.000 de vizitatori unici au accesat aplicaţia de ştiri a Observator, stabilind un nou record de la lansarea ei.

Observator News, aplicaţia numărul 1 în luna ianuarie 2022 Galerie
Observator News, aplicaţia numărul 1 în luna ianuarie 2022 | Observator

Cele mai citite subiecte pe aplicaţia Observator News şi pe site-ul observatornews.ro au fost cele despre dezastrul lăsat de mai mulţi tineri din Bucureşti într-o vilă închiriată de Revelion, despre decesul Raisei, copila de 11 ani accidentată mortal de un poliţist pe o trecere de pietoni din Sectorul 1 al Capitalei şi despre casele vândute pentru doar 250 de euro în Bacău.

Observator News şi-a ţinut de asemenea la curent utilizatorii pe tot parcursul lunii ianuarie 2022 cu situaţia tensionată dintre Rusia şi Ucraina, cu performanţele românilor la Australian Open, dar şi cu scandalul ce a precedat turneul de Grand Slam şi în care a fost implicat Novak Djokovic, precum şi cu noile modificări aduse Codului Rutier 2022. Aplicaţia de mobil Observator News furnizează cele mai noi și cele mai relevante ştiri ale momentului din România și din lume.

Observatornews.ro a înregistrat un record de trafic de la înfiinţare

Şi site-ul Observatornews.ro a înregistrat un record de trafic de la înfiinţare, atât în privinţa utilizatorilor unici care au accesat site-ul, cât şi în privinţa numărului de articole citite de către aceştia. Site-ul Observatornews.ro a fost vizitat de 8.146.598 de cititori şi a înregistrat aproape 45 de milioane de afişări.

Observator. Despre oameni. Știrile așa cum trebuie să fie.

https://observatornews.ro/

https://www.facebook.com/ObservatorAntena1

https://www.instagram.com/observatorantena1/?hl=en

https://www.tiktok.com/@observatorantena1?lang=en

În ce condiții vaccinul împotriva Covid-19 ar putea fi administrat anual, ca vaccinul antigripal. Ce spune Raed Arafat... Radu Mazăre a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul Polaris. Decizia este definitivă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x