Gheorghe Dincă, obsedat de femeile tinere, cu părul lung! Declarația șocantă făcută în fața anchetatorilor: ”I-am dat bani ca să întrețină relații intime!”

 

 Încă de la începutul anchetei, Gheorghe Dincă s-a jucat cu mintea anchetatorilor. La audieri, le-a dat informaţii contradictorii. Ba chiar i-a minţit, atunci când s-a plâns că a fost bătut în timpul percheziţiilor. Specialiştii încearcă şi acum să-i contureze profilul psihologic. Surse apropiate anchetei spun că este misogin şi crede că orice femeie poate fi cumpărată. Avem mărturiile lui în exclusivitate. 

Calculat, abil şi reţinut în declaraţii. De zece zile, Gheorghe Dincă pare ca se joacă cu anchetatorii. Vorbeşte când vrea el şi tace când e interogat. Îi plimbă pe criminalişti pe piste greşite, iar în faţa unei ţări îngrozite, afişează un zâmbet ironic. Psihologii criminalişti încearcă să contureze profilul unui ucigaş cu trăsături psihopatice.

Citește: Alexandru Cumpănașu: "Oameni buni Alexandra este decedată! Testele ADN au confirmat! Vă promit că nu scapă picior de politician..."

Surse din anchetă îl descriu pe Dincă drept un misogin cu o obsesie pentru fete tinere, cu părul lung. Îşi făcuse din umilirea lor un mod de viaţă. Chiar şi la audieri, a făcut declaraţii şocante despre Luiza.

"Mi s-a părut o femeie ușoară. Am crezut ca e prostituată, de asta i-am dat sume de bani, crezând că va accepta să întreţină relaţii sexuale cu mine.", ar fi spus Dincă în fața anchetatorilor. 

Citește și: Fire de păr de culori diferite și haine pline de sânge, descoperite în casa lui Gheorghe Dincă! Toate probele ridicate vor fi trimise la București

Devierile lui erau cunoscute şi printre vecini. A încercat să ofere bani pentru favoruri sexuale şi unei femei pe care a angajat-o să-i gătească. Când era refuzat, devenea agresiv. Ieşea aproape zilnic cu maşina, ca un prădător de neoprit. Şi cu Alexandra a intrat în discuţii intime.

"Am vorbit cu ea pe drum și mi s-a părut ușuratică. Pe drum am întrebat-o dacă cunoaște fete care se ocupă cu prestații sexuale pe bani.", ar mai fi mărturisit Dincă. 

Anchetatorii au mai observat că Georghe Dincă este fascinat de forma rotund. În gospodărie, are construcţii cu boltă, iar pe pereţii camerelor, sunt atânate obiecte cu aceeaşi arhitectură.

Deşi era pensionar, Gheorghe Dincă nu ducea lipsă de bani, spun cunoscuţii. În fiecare lună, primea, prin transfer bancar, sume cuprinse între 300 şi 500 de euro. Nu se ştie de unde proveneau banii.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI