Antena Căutare

Octavian Lohan, directorul Transelectrica: "Consumul mediu de energie electrica a atins, in februarie, maximul ultimilor zece ani"

In luna ferbruarie s-a inregistrat un maxim al ultimilor zece ani in ceea ce priveste consumul mediu de energie electrica, a anuntat directorul general al Transelectrica (TEL) Octavian Lohan.

Nu este singurul record consemnat de Transelectrica. "In 3 februarie consumul mediu zilnic a fost de 8.400 MWh, cu mult peste maximul ultimilor ani", a mai spus declarat Lohan, in cadrul unei conferinte de presa.


Premierul Mihai Razvan Ungureanu a anuntat, marti, ca nu exista nicio problema cu furnizarea de energie electrica pentru consumatorii casnici si industriali, hotararea de Guvern adoptata de Executiv avand un scop preventiv, totul fiind proiectat pentru cat mai buna alimentare a consumatorilor individuali.

Potrivit premierului, aceasta HG care prevede posibilitatea limitarii exportului de electricitate este necesara prin caracterul ei asigurator.

Zeci de sate sunt in continuare fara energie electrica

Trei comune sunt la aceasta ora nealimentate cu energie electrica, iar in alte 5 comune exista probleme, acestea fiind alimentate doar partial, a anuntat miercuri, noul director al Transelectrica, Octavian Lohan, intr-o conferinta de presa.

Directorul Transelectrica spune ca "o sa facem tot posibilul ca in cursul acestei saptamani sa rezolvam toate problemele", el adaugand ca, in cazul special in care echipele de interventie nu vor avea acces in zonele afectate, vor incerca sa ajunga acolo cu ajutorul elicopterelor pentru remedierea problemei.

UPDATE! Mai multe cartiere din Capitala au ramas timp de 40 de minute fara energie electrica... Furnizorii de internet nu vor sa fie politia ACTA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x