Antena Căutare

Oficial. Din toamnă, elevii vor primi burse de 2000 de lei pe semestru! O singură condiție trebuie îndeplinită!

Din aceasta toamna, elevii care indeplinesc anumite conditii vor primi cate 4.000 de lei pe an. Este vorba despre elevii din medii defavorizate, care au cel mult 600 de lei venit pe membru de familie.

"Este cel mai mare proiect care va fi implementat la nivelul Ministerului Educatiei Nationale Sunt propuse 200.000 de burse, cate 50.000 de burse pe semestru, in valoare de 2.000 de lei fiecare, insa nu tuturor, ci vor fi oferite elevilor care au promovat semestrul, care au mai putin de 10 absente si care au un venit pe membru de familie mai mic de 600 de lei", a spus ministrul Educatiei, Valentin Popa, la prezentarea bilantului de sase luni de mandat.

Pana acum elevii beneficiau doar de bursele de ajutor social, de cate 70 de lei lunar, care se acorda, pe durata a 12 luni, copiilor ramasi fara parinti sau bolnavi de TBC, diabet, boli maligne, sindrom de malabsorbtie grav, insuficienta renala cronica, astm bronsic, epilepsie, cardiopatie congenitala, hepatita cronica sau glaucom, precum si copiilor care provin din familii care nu realizeaza un venit mediu lunar, pe ultimele 12 luni, pe membru de familie, mai mare de 50% din salariul minim net pe economie.

Un bărbat din Craiova face vin natural fără struguri! Licoarea obținută e un adevărat MIRACOL pentru sănătate!... Tragedie! O femeie de 40 de ani și copilul său au murit: „Au pierit cu zile. E revoltător”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x