Antena Căutare

Olt: Patru tineri au murit pe DN 65 după ce maşina în care se aflau s-a ciocnit cu un tir

Patru tineri au murit pe DN 65, în judeţul Olt, după ce maşina în care se aflau a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un tir.

Accidentul aavut loc vineri, în jurul orei 1.00, pe DN65, în afara oraşului Balş. ”În urma cercetărilor la locul producerii accidentului, poliţiştii Serviciului Rutier au stabilit că un bărbat de 24 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Naţional 65, ar fi pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule condus , de un bărbat, de 58 de ani, din oraşul Balş. În urma impactului, 4 persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani, toate din municipiul Slatina, au decedat”, anunţă IPJ Olt. Conducătorul autotrenului nu se afla sub influenţa alcoolului. Acesta a fost transportat la spital. A fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Sursa : news.ro

Accident cumplit în Olt. Patru tineri au murit pe loc, după ce șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat într-un... Streinu-Cercel, noi clarificări despre coronavirus: ”E de zece ori mai slab decât virusul gripal!” De ce trebuie să te f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x