Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30X Factor

Omorât în bătaie, pentru că a deranjat un șofer nervos. Victima se întorsese în țară ca să își petreacă sărbătorile alături de rude

Un bărbat venit în vizită la rude a fost omorât în bătaie, în plină stradă, în Craiova. Victima a scos din sărite un șofer nervos, care l-a lovit cu sălbăticie.

Ilustrație

Victima acestui cumplit atac este un bărbat în vârstă de 41 de ani, stabilit de mai mulți ani în Italia. Pe 20 decembrie a ajuns, împreună cu soţia şi copilul, la Craiova, la rude, pentru a petrece sărbătorile de iarnă.

Potrivit Poliţiei Dolj, citată de Mediafax, în noaptea de 21 spre 22 decembrie, bărbatul a băut şi a mers pe mijlocul drumului, pe o stradă din Craiova.

Comportamentul său l-ar fi scos din minți pe un șofer, care s-a dat jos din mașină și a început să-l lovească.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd, spune că şoferul l-a lovit cu pumnii, de mai multe ori, pe bărbatul de 41 de ani, după care a plecat.

Potrivit medicilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, bărbatul a primit mai multe lovituri în zona capului şi a ajuns în stare gravă la spital. Bărbatul a fost internat la Clinica de Terapie Intensivă pentru Neurochirurgie, având mai multe traumatisme.

În Ajunul Crăciunului, victima a fost transportată, cu un elicopter SMURD, la un spital din Bucureşti.

Surse din familie au precizat că bărbatul a murit sâmbătă, la spital, scrie Adevărul.

Şoferul bătăuș a fost identificat la scurt timp de poliţiştii din Craiova şi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Recomandari