Operațiune de salvare impresionantă. 16 pisici, dintre care șapte pui, prinse între pereții unei case, au fost salvate

Dintre cele 16 feline, unele erau deja într-o stare gravă, iar unul dintre pui nu a putut fi salvat. Operațiunea de salvare a fost impresionantă și s-a întins pe opt ore.

16 pisici, dintre care șapte pui, prinse între pereții unei case, au fost salvate în Philadelphia

Shutterstock

O zi obișnuită de duminică a fost complet diferită pentru un muncitor care lucra la o casă nelocuită. El a reușit să salveze 16 feline, prinse între pereții locuinței. Operațiunea de salvare impresionantă a avut recent în Philadelphia, cel mai mare oraș din Pennsylvania, scrie People.

Proprietarii locuinței au fost cei care au auzit mieunatul disperat al animalelor și l-au rugat pe muncitor să intervină. Când a reușit să ajungă la ele, bărbatul a descoperit că acolo erau nu mai puțin de 16 feline, nouă adulți și șapte pui.

Citește și: Descoperire în lumea științei. O creatură microscopică a revenit la viaţă după ce a stat îngheţată 24.000 de ani în Siberia

Din fericire, bărbatul a reușit să le scoată pe toate din locul în care erau prinse, iar animalele au fost predate unei asociații care se ocupă de salvarea și îngrijirea animalelor. Operațiunea de salvare a felinelor a durat nu mai puțin de opt ore cu totul.

Câteva dintre pisici erau însă într-o stare gravă, iar unul dintre pisoi nu a putut fi salvat de către veterinari. Speriate, slăbite și unele și rănite, felinele adulte și pisoii au primit imediat îngrijirea de care aveau nevoie, au fost hrănite, spălate, vitaminizate și lăsate să se odihnească în culcuș.

Citește și: Descoperire inedită în lumea științei. Ce au găsit savanții în gura unei moluște

Asociația a cerut ajutor pe Facebook, în speranța că vor găsi oameni care sunt interesați să le adopte, cu toate actele în regulă, sau să le ia la ei pentru o anumită perioadă de timp și să le aibă în grijă. Vestea bună s-a extins rapid pe Internet și foarte mulți oameni s-au arătat interesați să adopte felinele.

Mai mult de 40 de pisici au ajuns la acea asociație în acea zi, lucru care se întâmplă aproape zilnic, de altfel, spun reprezentanții ei.

Citește și: O tânără s-a mutat în casă nouă și a găsit o cheie veche, ce i-a atras atenția. Peste ce a dat când a folosit-o

Ultimele știri