Antena Căutare

Oportunități de carieră pentru studenți! Nu mai aștepta, acum e momentul să te angajezi!

Studenţii şi absolvenţii aflaţi în căutarea unui stagiu de practică sau a unui loc de muncă au oportunităţi reale mâine, 28 Martie, la ASE Job&Internship Fair, ediţia a 4-a.

Studenţii şi absolvenţii aflaţi în căutarea unui stagiu de practică sau a unui loc de muncă au oportunităţi reale mâine, 28 Martie, la ASE Job&Internship Fair, ediţia a 4-a.

Târgul de joburi creează o conexiune puternică între companii, studenții și absolvenții tuturor facultăților din cadrul Academiei de Studii Economice.

În cadrul târgului, Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, partener al evenimentului, îi întâmpină pe tineri cu workshopuri de consiliere vocaţională şi dezvoltare personală susţinute de specialişti care îi vor îndruma spre a face alegeri corecte pentru viitorul lor. De asemenea, tinerii vor afla calităţile pe care le caută un angajator la un candidat, care este cel mai eficient CV, precum şi cum să evite erorile în alegerea carierei.

ASE Job & Internship Fair este organizat de Academia de Studii Economice din București (ASE), în colaborare cu Uniunea Studenților Academiei de Studii Economice din București (USASE), Asociația Facultăților de Economie din România și Fundația ASE. Târgul de joburi și internshipuri are loc în clădirea „Ion N. Angelescu” (Bastiliei), la parter, etajele 1, 2 și 3, unde sunt amplasate standurile companiilor participante.

Detalii pe: www.fundatiadanvoiculescu.ro

Meteorologii au făcut anunţul! Cum va fi VREMEA de Florii şi de Paşte... Vremea se schimbă din nou! Meteorologii anunță PLOI ȘI NINSORI SLABE la finele acestei săptămâni!...
Horoscopul zen al lunii iunie. Cum reușesc nativii să treacă peste probleme în această vară
Dacă nu credeai până acum, există chiar și un horoscop zen al lunii iunie. De fapt, îl...
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023. Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu adevărat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023 spune că Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu...
Parteneri
Ciambella cu cireșe și cocos. Rețetă de prăjitură din bucătăria italiană
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x