Antena Căutare

Bărbatul rănit grav în accidentul în care un BMW i-a tăiat calea are nevoie de sânge. Soţia şi copiii lui sunt tot în spital

Una dintre cele patru victime care au supravieţuit accidentului produs joia trecută, în județul Bihor, are nevoie de sânge pentru a supraviețui. Mașina în care se afla alături de familie a fost spulberată de un BMW care circula cu mare viteză. Soția și cei doi copii sunt și ei în spital în stare gravă, unul dintre fii fiind în comă. 

Una dintre cele patru victime care au supravieţuit accidentului produs joia trecută, în județul Bihor, are nevoie de sânge pentru a supraviețui. Mașina în care se afla alături de familie a fost spulberată de un BMW care circula cu mare viteză. Soția și cei doi copii sunt și ei în spital în stare gravă, unul dintre fii fiind în comă.

Este vorba despre Florian Cornel Albuţ, un orădean de 50 de ani, rănit grav în urma accidentului, care a suferit deja mai multe intervenţii chirurgicale. Soţia şi cei doi copii ai acestuia sunt internaţi de asemenea în spital, după ce cu toţii s-au aflat în dubiţa în care a intrat frontal şoferul de BMW, notează publicația locală ebihoreanul.ro.

Orădeanul este internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean. "Pacientul este în stare stabilă. A suferit multiple traume şi mai multe intervenţii, încă necesită supraveghere atentă. Doamna urmează să intre în operaţie, chiar în această dimineaţă", a declarat directorul medical al Spitalului Judeţean, dr. Lucia Daina, pentru sursa citată.

De asemenea, unul dintre copiii familiei a fost transferat, vineri, la Spitalul Municipal Gavril Curteanu, iar cel de-al doilea se află internat în continuare la Secţia de Neurochirurgie a Spitalului Clinic Judeţean.

Faptul că tatăl copiilor are nevoie de sânge a fost anunţat duminică seară pe pagina de Facebook "Fii erou alături de noi", administrat de Centrul de Transfuzii Sanguine Oradea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Orădeanul, soţia lui şi cei doi copii de 8 şi 10 ani se aflau în camioneta implicată în accidentul rutier produs joia trecută, pe DN 1, şi provocată de Andrei Merca, un bihorean în vârstă de 32 de ani, din comuna Popeşti.

"Unul dintre copii este în comă indusă şi asistat respirator, are fracturi multiple ale oaselor feţei, iar celălalt - plăgi şi fracturi ale membrelor inferioare. Adulţii au fracturi la nivelul coapselor: bărbatul la ambele coapse, femeia doar la una, iar ambii vor intra în operaţie", preciza, la scurt timp după evenimentul rutier, şeful UPU-SMURD Bihor, dr. Hadrian Borcea.

Papa Francisc în România. Motivul pentru care refuză să-i fie sărutat inelul papal... Schimbare majoră la Aeroportul din Otopeni! Din 1 iunie apar „spionii”, care le vor face zile fripte multor pasageri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x