Antena Căutare

Orele de matematica, un cosmar pentru elevii unei scoli din judetul Suceava

Orele de matematica sunt un cosmar pentru multi elevi, insa, pentru copiii care invata la o scoala din judetul Suceava, cosmarul este profesoara de matematica. Femeia ii tine pe cei mici in teroare. Si nu doar elevii sunt speriati de ea, ci si colegii de catedra. Numai ca, deocamdata, cu totii sunt legati de maini si de picioare. Legea ii permite sa profeseze pana cand un medic nu stabileste altceva.

Profesoara cu pricina preda matematica de 20 de ani la scoala din Fantanele. De la o vreme insa, numai de meserie nu-i mai arde, sustin parintii copiilor. “Dumneaei a inceput sa ma injure. La un moment dat asa de nervoasa ca mi-a fost ca ma ia si la bataie”, se plang oamenii.

Directorul scolii a primit teancuri intregi de plangeri din partea parintilor, dar spune ca are mainile legate: “E o situatie pe care n-o putem rezolva. Am incercat toate caile posibile. Sotul ei nu vrea sa inteleaga. Am inteles ca el ar avea putere s-o convinga sa se pesioneze".

Inspectoratul scolar a recomandat sa solicite o comisie de analiza a Ministerului Muncii. Acum, cand s-au agitat apele, profesora de matematica si-a luat concediu medical. Nu a putut fi contactata ca sa raspunda acuzatiilor.

foto: Intact Images

Orele dedicate protectiei animalelor au fost introduse in unele scoli din Romania... Taximetrist din Braila, mort de beat la volan. Politistii l-au dus pe targa la spital...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x