Antena Căutare

(P) 6 sfaturi despre cum să obțineți o piele perfect mată!

Visați la o piele mată fără luciu gras? Vă vom spune ce puteți să faceți. Și nu, nu este doar pudra potrivită.

Colaj foto ten perfect mat
6 sfaturi despre cum să obțineți o piele perfect mată! | www.pinterest.com

Ulei de arbore de ceai

Cum să faceți pielea mată cu ulei? Uşor! Utilizați ulei de arbore de ceai pe zona T pentru a obține un finisaj mat în fiecare zi înainte de a începe să vă machiați. Acest ulei nu numai că reduce producția de sebum, ci combate și semnele acneei.

Cremă hidratantă matifiantă

Pielea grasă, la fel ca și pielea uscată, are nevoie de multă umiditate. Mențineți echilibrul de umiditate al pielii cu o cremă hidratantă matifiantă. Acest lucru vă va ajuta să mențineți pielea mată, fără machiaj inutil.

Îndepărtați excesul

După aplicarea cremei hidratante, ștergeți-vă fața cu un șervețel matifiant pentru a îndepărta excesul de umiditate. Dacă nu aveți la îndemână șervețele matifiante, vor avea șervețele obișnuite de hârtie. Acest truc vă va oferi pielii un aspect mai mat înainte de a vă machia.

Primer matifiant

Spuneți nu strălucirii uleioase împreună cu primer-ul mat. Acest va ajuta la micșorarea vizuală a porilor, hidratarea pielii și pregătirea acesteia pentru machiaj https://makeup.ro.

Atenție la dietă

O alimentație corectă vă va ajuta să faceți pielea mată acasă fără a utiliza produse cosmetice. Alimentele picante și alcoolul pot dilata vasele de sânge, provocând astfel transpirație crescută. Producția crescută de sebum vă împiedică să obțineți un finisaj mat perfect. Alimente precum spanacul, morcovii și pepenele galben merită să fie consumate. Acestea reglează bine producția glandelor sebacee.

Aplicarea fondului de ten

Modul de aplicare a fondului de ten poate afecta, de asemenea, felul în care pielea rămâne mată. Aplicați fondul de ten printr-o mișcare circulară folosind o pensulă rotundă cu vârf plat pentru a distribui produsul uniform și a crea un efect de aerograf.

Urmați sfaturile de mai sus pentru a avea un aspect frumos în orice situație!

De ce testele de anticorpi sunt considerate "irelevante" pentru a determina dacă suntem protejați de coronavir... (P) Cărți care te ajută să deprinzi bazele programării...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x