Antena Căutare

(P) Alege un credit rapid de la Provident și ai rate fixe săptămânale sau lunare!

Dacă ai început deja un proiect, dar ai nevoie de ajutor pentru a-l finaliza sau a apărut o situație neprevăzută, te poți baza pe un credit rapid de tip IFN oferit de o instituție financiară nebancară cu tradiție, precum Provident Financial România.

Poza cuplu care da mana cu un reprezentant Provident, dupa ce au luat un credit Galerie
Alege un credit rapid de la Provident și ai rate fixe săptămânale sau lunare!

În funcție de nevoile și veniturile tale, un consultant Provident te poate ajuta să obții un credit rapid deosebit de avantajos, cu rate fixe săptămânale sau lunare. Astfel, poți opta fie pentru împrumutul Standard, fie pentru împrumutul STAR.

Ambele produse reprezintă opțiuni ideale de creditare, pe care ai putea să le obții chiar dacă nu ai fost eligibil pentru un împrumut de la alte instituții, precum băncile. Pentru a lua un împrumut de la Provident trebuie să îndeplinești un set minim de condiții de eligibilitate, fără să fie nevoie, de exemplu, de garanți sau garanții.

„Suntem diferiți. Știm că în spatele fiecărui credit se află vise sau probleme, iar obiectivul nostru este să îi ajutăm pe cei care au nevoie, în special pe cei care nu au acces la servicii financiare. Analizăm fiecare situație, pentru a preveni supraîndatorarea. Prin activitatea noastră, deservim o categorie semnificativă de consumatori care nu au acces la servicii bancare, din cauza lipsei unui istoric de creditare și a veniturilor reduse. Nu solicităm garanții pentru împrumuturile acordate, iar clienții nu riscă să-și piardă bunurile, indiferent dacă uneori au întârzieri la plata ratelor”, declară reprezentanții Provident.

Descoperă detaliile despre cele două tipuri de credit rapid oferite de Provident, dar și diferențele semnificative dintre acestea:

Particularitățile unui credit rapid nebancar Provident Standard:

sume între 500 și 20.000 de lei;

rate fixe săptămânale;

✔ banii în maximum 48 de ore cu serviciul auxiliar și opțional de gestionare a împrumutului la domiciliu;

✔ fără garanți sau garanții;

✔ informații clare despre costuri și condiții.

Particularitățile unui credit rapid nebancar Provident STAR:

sume între 6.000 și 15.000 de lei;

rate fixe lunare;

✔ banii în maximum 48 de ore cu serviciul auxiliar de gestionare a împrumutului la domiciliu;

✔ fără garanți sau garanții;

✔ informații clare despre costuri și condiții.

După cum poți observa, în ambele cazuri te bucuri de aceleași avantaje, singurele aspecte care diferă fiind valoarea pe care o poți împrumuta și frecvența cu care vei plăti ratele, detalii gândite special pentru a te ajuta să alegi produsul care ți se potrivește cel mai bine.

Condițiile minime de eligibilitate sunt:

✔ persoană cu cetăţenie română care a împlinit vârsta de 18 ani;

venit fix dovedibil;

✔ adresă de domiciliu/reşedinţă pe teritoriul României (aceeași cu cea din cartea de identitate);

✔ un număr de telefon valabil.

Sună la unul dintre numerele de telefon cu tarif normal 021 9877 / 021 275 75 75 și ia legătura cu un reprezentant Provident, care te va ajuta să alegi soluția potrivită pentru problemele și nevoile tale. Consultanții sunt pregătiți să îți răspundă la întrebări și să te ajute să iei cea mai potrivită decizie.

Alternativ, pentru a aplica pentru un împrumut Provident, poți completa formularul disponibil pe site-ul companiei. La scurt timp după ce vei trimite acest formular, vei fi contactat telefonic de către un reprezentant al companiei, care va prelua solicitarea ta și îți va oferi toate răspunsurile de care ai nevoie pentru a lua cea mai bună decizie pentru tine.

(P) Toamna aceasta este marcată de gulerele masculine - vezi ce modele să alegi... 6 ani de Lajumate.ro! Aniversarea celui mai tare site de anunțuri din România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x