Antena Căutare

(P) Atelierul de creație Filip Cezar, creații de top pentru oameni cu stil. Serviciile de croitorie care livrează eleganță

(P) Atelierul de creație Filip Cezar, creații de top pentru bărbați cu stil. Serviciile de croitorie care livrează eleganță

jurati dancing on ice Galerie
Minunatele creații purtate de vedete în emisiunea Dancing On Ice Romania au fost realizate cu multă atenție și pasiune, în strânsă colaborare cu artiștii, pentru a pune și mai mult în valoare imaginea acestora. | Antena 1

Legătura dintre Filip Cezar și arta bespoke este de neegalat. Atelierul de creație Filip Cezar este alegerea bărbaților emblematici, de la vedete de film la muzicieni, artiști, sportivi și politicieni, și până la oameni simpli sau diverse personalități care sunt prieteni ai casei.

Cu ajutorul echipei și a croitorilor cu o experiență de peste 30 de ani în domeniul croitoriei masculine, serviciile oferite de Atelierul de creație Filip Ceza sunt un răsfăț pentru clienți. Croitorii atelierului se adresează în mod special bărbaților care vor să pună în valoare avantajele hainelor bespoke.

Atelierul de creație Filip Cezar reflectă expresia contemporană a afilierii de lungă durată într-un cadru specializat, oferind îngrijire atentă și servicii personalizate de croitorie. Acest atelier a reușit să livreze de fiecare dată servicii impecabile de croitorie bespoke. La aproximativ 8 ani de la înfiinţare, croitoria Filip Cezar a ajuns printre cele mai renumite ateliere de acest fel din București.

Croitoria Flip Cezar pune în valoare un respect reciproc pentru artă și progres, cu rădăcini ferme într-o moștenire de neegalat (arta bespoke), menținându-și poziția de brand preferat pentru legendarii domni ai zilelor noastre.

Minunatele creații din emisiunea Dancing On Ice Romania au fost realizate cu multă atenție și pasiune, în strânsă colaborare cu artiștii, pentru a pune și mai mult în valoare imaginea acestora.

Reușind să îmbine armonios nevoile, dorințele, forma și potrivirile individuale, cu detaliile subtile și nevăzute ce conturează amprenta exclusivității, Filip Cezar își dorește ca reputația pentru această experiență artizanală, și anume croitoria bespoke, să rămână în centrul a ceea ce suntem.

Ce spune Alexandru Rafila despre posibilitatea implementării unor noi restricții, în contextul creșterii cazurilor de Co... Ora de vară 2022. Când se trece la ora de vară. Se spune că este cea mai scurtă zi din an...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x