Antena Căutare

(P) Bebelușul învață mai repede să mănânce cu accesoriile potrivite, de la Papa Bebe!

Fiecare moment din viața copilului este extrem de important. Primul pas, primul cuvânt, prima atingere a lucrurilor din casă, prima masă luată de unul singur - toate sunt etape remarcabile pentru o dezvoltare cât mai plăcută a celui mic. Consumul alimentelor este de cele mai multe ori dificil, pentru că mereu trebuie să îi atragi atenția cu câte un obiect. Bebelușul învață mai repede să mănânce cu accesoriile potrivite!

(P) Bebelușul învață mai repede să mănânce cu accesoriile potrivite, de la Papa Bebe!
(P) Bebelușul învață mai repede să mănânce cu accesoriile potrivite, de la Papa Bebe!

De o bună perioadă de timp se investește în seturile de diversificare pentru bebeluși

Acestea conțin în mod normal boluri, farfurii, tacâmuri, pahare și căni. Seturile de diversificare sunt ideale pentru bebeluși, cât și pentru părinții lor. Cu alte cuvinte, pot fi utilizate fără probleme și drept cadou pentru o proaspătă familie.

Alegerea unui astfel de set este o idee excelentă pentru toți copilașii. Explorarea continuă a celor mici îi va ajuta să descopere mai repede fiecare fel de mâncare, gustările și băuturile. Poți comanda online set diversificare bebelusi 7 piese, direct de pe site-ul papabebe.ro. Menite să vină în ajutorul părinților, aceste seturi nu vor dezamăgi, respectiv nu vei avea probleme cu răsturnatul farfuriilor.

Seturile de la papabebe.ro conțin bavețică, bol cu ventuză, tacâmuri, cană pentru gustări, pahar și farfurie divizată cu capac. În farfurie poți adăuga mai multe tipuri de mâncare, lichide sau solide. Toate acestea sunt realizate din silicon alimentar, sunt rezistente și asigură o masă hrănitoare a bebelușului tău. Farfuria divizată dispune de capac și poate fi depozitată cu ușurință la frigider.

Pentru o utilizare cât mai bună, tacâmurile din seturile de diversificare sunt confecționate din lemn și silicon alimentar. Sunt excelente pentru bebeluși și se potrivesc perfect în mânuțele lor. Alături de accesoriile de mai sus, aceste seturi alcătuiesc darul ideal!

Materialele din care sunt confecționate aceste seturi sunt durabile și nu produc zgomot. Design-ul lor este menit să faciliteze aportul ideal de alimente, sunt compatibile cu mașina de spălat vase, respectiv cuptorul cu microunde. Seturile de diversificare nu reprezintă niciun risc de hrănire a bebelușului. În mod cert, cel mic nu le poate sparge, rupe sau distruge și nu se poate răni.

În funcție de vârsta copilului ai la dispoziție mai multe seturi pe site

Acestea corespund de la 0+ luni, până la 6+ luni. Pe lângă acestea, mai poți comanda căni anticurgere, uscător de biberoane, seturi de lingurițe și furculițe, seturi de boluri și tacâmuri sau căni multifuncționale. Toate aceste produse sunt confecționate doar din silicon alimentar, pentru a elimina riscul rănirii copilului.

Produsele disponibile pe site mai includ și suzete sau jucării de dentiție, cărți senzoriale și alte jucării, obiecte necesare pentru maternitate, articole pentru igiena bebelușului, cât și genți multifuncționale pentru mămici. Papabebe.ro este locul în care poți găsi o mulțime de produse pentru buna creștere a micuțului tău!

Magazinul online poate fi contactat prin intermediul adresei de e-mail [email protected], cât și la numărul de telefon 0755161298. Totodată poți accesa și secțiunea de chat de pe site, unde poți afla statusul comenzii sau alte informații suplimentare.

(P) Motive pentru care să instalezi mașinii tale perne auxiliare Air Power... (P) Vrei un job în IT? Află ce te poate descalifica!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x