Antena Căutare

(P) Cauți un complex rezidențial cu apartamente noi și moderne? Alege H Pipera Lake!

Pipera, unul dintre cei mai apreciați poli de dezvoltare ai Bucureștiului ultimilor 15 ani, rămâne, și în 2022, în atenția investitorilor, dezvoltatorilor imobiliari, marilor companii internaționale și mai ales în vizorul celor interesați de achiziția unei locuințe într-o zonă liniștită și selectă.

(P) Cauți un complex rezidențial cu apartamente noi și moderne? Alege H Pipera Lake! Galerie
(P) Cauți un complex rezidențial cu apartamente noi și moderne? Alege H Pipera Lake!

Pe segmentul spațiilor de locuit, Pipera oferă nu doar o localizare privilegiată, priveliști extraordinare, un nivel de siguranță mai ridicat și o calitate a aerului mai bună decât în restul capitalei, ci și o multitudine de proiecte rezidențiale, cu apartamente noi și facilități multiple, cărora li se adaugă și beneficiile de necontestat ale zonei: zone verzi, școli, grădinițe, centre comerciale, acces rapid la polul de birouri Pipera-Aviației-Barbu Văcărescu și la zona de nord a orașului, comunitate tânără, multiculturală și în continuă dezvoltare, dar și multe altele.

Așadar, dacă ești în căutarea unei locuințe și preferi un complex rezidențial cu apartamente noi în Pipera cât mai ferit de agitația orașului, dar aproape de toate punctele de interes ale unei vieți moderne, vino la vizionare în H Pipera Lake – un proiect dezvoltat de Hagag Development Europe pe baza conceptului Gated Community, amplasat chiar pe malul lacului Pipera.

Odată finalizat, ansamblul va afișa 17 imobile și peste 1.300 de apartamente de tip studio, 2 sau 3 camere, mai mult de 1.600 de locuri de parcare, spații verzi generoase, locuri de joacă pentru copii, zona de promenadă pe malul lacului, piste pentru biciclete și alergare, precum și spații comerciale cu funcțiuni multiple.

Comunitatea H Pipera Lake crește zi de zi și așteaptă să i te alături: etapa I de dezvoltare se apropie cu pași repezi de finalizare, primele 3 blocuri au fost deja vândute și livrate integral, iar în clădirile 4 și 5 mai sunt disponibile doar câteva apartamente.

Renunță la apartamentul înghesuit și vechi și mută-te mai aproape de natură, în H Pipera Lake

Unul dintre principalele beneficii ale traiului într-un complex rezidențial nou în Pipera este că absolut totul, de la infrastructura rutieră, electrică sau termică și până la construcția propriu-zisă, sistemele de încălzire și răcire, ferestre și acoperiș, etc., sunt noi, moderne, durabile și aliniate tendințelor și nevoilor actuale. În plus, parcelele de lac și pădure din zonă te aduc mai aproape de natură.

Mai mult decât atât, un apartament într-un imobil nou construit vine la pachet și cu o calitate superioară a aerului din interior, față de cele din blocurile vechi. Iar dacă ești digital savvy, cum majoritatea dintre noi suntem în ziua de azi, sau pur și simplu apreciezi tehnologia care îți poate ușura viața, cu siguranță că îți sunt familiare și cele mai noi gadget-uri care ajută casele să devină „inteligente”. În acest caz, construcțiile moderne recent edificate îți oferă posibilitatea de a include toate echipamentele necesare pentru ca apartamentul tău să devină smart și conectat.

H Pipera Lake te așteaptă cu toate aceste beneficii și chiar mai mult: aici ai aer curat, locație selectă, vedere la lac sau la nordul orașului, un apartament nou pe care să-l personalizezi și să îl accesorizezi după preferințele tale, siguranță pentru tine și pentru cei dragi, concierge virtual dedicat disponibil 24/7, servicii de property management oferite direct de către dezvoltator, zonă de promenadă pe malul lacului, spații special amenajate care încurajează practicarea sporturilor în aer liber, etc.

Te asigurăm că întâlnirile cu prietenii, cafeaua de dimineață sau petrecerile aniversare îți vor părea mult mai relaxante atunci când se vor desfășura în propriul tău apartament din H Pipera Lake!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x