Antena Căutare

(P) Ce presupune să eviți executarea silită și cum te ajută KRUK să atingi acest obiectiv?

Persoanele care nu-și plătesc la timp datoriile riscă, de regulă, să intre în procedura de executare silită. Puţini ştiu însă că această procedură poate fi evitată, chiar dacă a fost demarată.

(P) Ce presupune să eviți executarea silită și cum te ajută KRUK să atingi acest obiectiv?
Persoanele care nu-și plătesc la timp datoriile riscă, de regulă, să intre în procedura de executare silită

Un rol important în cazul clienţilor KRUK care trec printr-o astfel de situaţie îl au angajaţii acestei companii, care le vin în ajutor, oferindu-le soluţii concrete pentru a depăşi toate dificultăţile.

Cum îşi ajută KRUK concret clienţii, să evite procedura de executare silită

În momentul în care o persoană care are datorii nu mai poate plăti, din diverse motive, este posibil să intre într-un proces de executare silită, practic, să ajungă în instanţă. În acest context, la suma pe care o avea de achitat se mai adaugă şi alte cheltuieli, care reprezintă costurile procesului. Prin urmare, este de dorit ca un client KRUK aflat în această situaţie să facă tot ceea ce trebuie pentru a împiedica evoluţia procedurii.

Vestea bună este că atunci când KRUK România te caută pentru colectarea datoriilor îţi oferă, de fapt, șansa de a achita, în ritmul personal şi după posibilităţile financiare proprii, restanțele la bănci, IFN-uri, societăţi furnizoare de servicii telefonice, cablu, internet etc.

Ajutorul concret oferit de companie pentru clienţii săi în cazul demarării procedurii de executare silită constă şi în posibilitatea semnării unui angajament de plată. Din momentul în care un client KRUK semnează un astfel de document, procedura de executare silită este pusă pe pauză, pentru că prin acest angajament, persoana cu datorii îşi declară intenţia de a face plăti voluntare pe tot parcursul procesului de colectare a respectivei datorii.

Compania KRUK România are o abordare pro-client, în privinţa colectării creanţelor, oferindu-i acestuia posibilitatea de a-şi plăti datoriile prin rate personalizate. Ce înseamnă acest lucru? Este simplu! Clientul îşi stabileşte singur valoarea ratelor pe care le poate achita chiar din platforma KRUK, prin intermediul contului sau, semnând angajamentul de plată.

Paşii de urmat pentru evitarea executării silite

La KRUK oamenii sunt ajutaţi să-şi plătească restantele într-un mod care să nu-i afecteze, ci, din contră, să le redea încrederea în forţele şi posibilităţile lor financiare. Chiar şi în cazul unei proceduri de executare silită, alături de un angajat KRUK, care îi oferă îndrumare, persoană în cauză va putea să se redreseze. Iată paşii care trebuie parcurşi în această situaţie:

  • în momentul în care primeşte notificarea de începere a procedurii executării silite, clientul poate contacta compania KRUK România pentru a solicita îndrumare;
  • clientul poate contacta inclusiv executorul respectiv, comunicându-i intenţia de a semna un angajament de plată;
  • clientul semnează un angajament de plată, stabilind singur valoarea ratelor pe care le poate achita

În concluzie, chiar dacă executarea silită este, de obicei, o procedură pe care nimeni nu şi-o doreşte, clienţii KRUK sunt ajutaţi de companie inclusiv în această etapă. Prin semnarea unui angajament de plată cu KRUK, oamenii pot întrerupe procedura, stabilind rate lunare eşalonate pe o anumită perioadă. Totul se face foarte simplu şi rapid, din contul KRUK.

(P) Nu ai experiență de lucru? Află cum să-ți redactezi scrisoarea de intenție... Hepatita „misterioasă”, confirmată la copii din România. Ce simptome prezintă boala și cum se poate preveni îmbolnăvirea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x