Antena Căutare

(P) Cu Pictorul Fericit îți poți realiza singur propria operă de artă

Pentru cei care își doresc o altfel de relaxare sau de a-și petrece timpul liber într-un mod cât mai constructiv, Pictorul Fericit vine în atenția publicului cu idei care de care mai inedite și personalizate.

pictorul fericit
Multe persoane asociază o pictură cu starea de spirit și cea sufletească, fiind un remediu natural pentru cei care pictează. | antena 1

Pictorul Fericit este un brand cunoscut pentru picturile pe numere pe care le oferă către publicul iubitor de artă și nu numai. Este cunoscut atât la nivel local, cât și național pentru gama vastă pe care o are.

Pictorul Fericit si picturile pe numere au intrat rapid în atenția publicului, deoarece au dat șansa chiar și celor mai neîndemânatice persoane să își descopere noi abilități, să își consume timpul liber într-un mod cât mai relaxant și productiv, fapt pentru care le-a stârnit rapid curiozitatea.

“Câteodată îmi pare tare bine că oamenii au inventat pictura: e bună pentru suflet”- Liviu Lăzărescu

Multe persoane asociază o pictură cu starea de spirit și cea sufletească, fiind un remediu natural pentru cei care pictează. Totodată, își pun răbdarea la încercare, mai ales cu picturile pe numere care oferă o experiență inedită.

Echipa din cadrul brandului Pictorul Fericit pune la dispoziție o gamă extinsă de picturi pe numere precum cele cu orașe, clădiri, animale, flori, picturi religioase, cât și cele abstracte. De altfel, nu există un public țintă, ceea ce înseamnă ca sunt destinate inclusiv copiilor.

De menționat faptul că toate produsele sunt însoțite de accesoriile, indicațiile și detaliile necesare pentru a realiza o pictură pe numere. Vă puteți alege chiar și nivelul de dificultate al acestora.

Cutitele de pictat de la Pictorul Fericit sunt de asemenea la mare căutare, deoarece sunt ideale pentru amestecarea culorilor, pentru efect de relief. Sunt de asemenea ușor de utilizat, fiind flexibile dar și calitative.

Atât adulții, cât și copiii pot realiza o pictură pe numere pentru a-și putea depăși limitele imaginației. Este de altfel un mod de a atrage atenția copiilor care folosesc prea mult telefoanele sau jocurile pe internet, punându-și ambiția și imaginația în mișcare.

Pictorul Fericit pune la dispoziția publicului și un magazin online

Nu este necesar să mergi direct la sediul din Suceava pentru a-ți achiziționa o pictură pe numere, doar dacă îți dorești cu această ocazie să vizitezi locurile din acea zonă. Pictorul Fericit are și un magazin online de unde pot fi comandate picturile dorite, de oriunde din țară.

Iar dacă vorbim despre prețuri, acestea sunt accesibile pentru fiecare buzunar și, mai mult decât atât, transportul este gratuit la orice comandă. În acest context, orice persoană își poate pune imaginația la încercare cu o astfel de pictură pe numere de la Pictorul Fericit, ca mai apoi să o așeze pe orice perete din locuință dând o pată de culoare în plus.

Dacă nu aveți disponibilitate de a ajunge la depozitul din Suceava, puteți contacta personalul la numărul de telefon 0754 459 540 sau la adresa de e-mail [email protected].

Restaurantul Oh!SALAD este #UnulPentruAltul... Restaurantul TRATTORIA IL CALCIO este #UnulPentruAltul în aplicația eatZZ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x