Antena Căutare

(P) De ce este necesar să apelăm la un avocat de la momentul producerii unui accident?

Accidentele rutiere sunt subiecte pe primele paginii ale ziarelor din România în ultimul timp. Sunt din ce în ce mai multe, țara noastră clasându-se în topurile țărilor cu un număr alarmant de mare a accidentelor rutiere.

fotografie cu avocat roxana pop
Accidentele rutiere sunt subiecte pe primele paginii ale ziarelor din România în ultimul timp. Sunt din ce în ce mai multe, țara noastră clasându-se în topurile țărilor cu un număr alarmant de mare a accidentelor rutiere. | Roxana Pop

Multe persoane dau vina pe infrastructura din România, care cu siguranță lasă de dorit. Promisiunile în ceea ce privește autostrăzile nu au fost duse la bun sfârșit în nicio campanie electorală de cel puțin 10 ani, iar acest lucru se vede clar în numărul tot mai mare de decese pe străzile din România.

Desigur, nu doar infrastructura este singura problemă. Viteza ucide oameni nevinovați sau provoacă vătămări corporale destul de grave. De multe ori victimele accidentelor rutiere nu sunt doar șoferii, ci și pasagerii, care pot avea leziuni minore sau care să le pună viața în pericol. În acest context, pot apela la un avocat Cluj pentru a putea obține despăgubiri pentru vătămări corporale sau pentru accidente rutiere.

Importanța unui avocat în aceste cazuri

Avocații joacă un rol important în aceste cazuri, având competența de a soluționa multe capcane juridice promovate mai ales de către societățile de asigurări, care, nu de puține ori au solicitat nejustificat diminuarea cuantumului în ceea ce privește despăgubirile.

Un avocat care de-al lungul carierei sale a mai avut astfel de spețe este și Roxana Pop, cu pagina oficială roxanapop-law.ro. Astfel că cei care sunt victime în accidentele rutiere pot apela cu încredere pentru a fi asistați în sala de judecată, cât și pentru alte servicii.

Un avocat are competența de a obține despăgubiri în cazuri de accidente cu vătămări corporale, poate recupera toate daunele financiare care au fost produse în urma unui accident și poate, de asemenea, să ia contact cu asiguratorul pentru a putea clarifica situația.

Un avocat poate efectua expertize pentru a dovedi pagubele suferite

Importanța unui avocat în astfel de situații este majoră. Multe dintre astfel de cazuri ajung în instanță, iar victimele au nevoie de un avocat pentru rezolvarea cazului. În plus, au posibilitatea de a primi consultanță juridică pe durata întregului proces pentru a putea urma pașii corecți în soluționarea cazurilor de accidente rutiere.

Avocat Roxana Pop poate efectua și expertize pentru a dovedi pagubele suferite de către victime și aici includem și spitalizarea, îngrijirea medicală, cât și medicamentele. Mai mult decât atât, poate formula cereri de plată voluntară pentru a obține o compensare chiar și în ceea ce privește tranzacțiile ce au fost încheiate cu firmele de asigurări.

În cazul în care ați suferit vătămări ce vă împiedică deplasarea, avocat Roxana Pop se poate prezenta la domiciliu. Având în vedere faptul că astfel de cazuri sunt destul de complexe, Roxana Pop vă poate reprezenta în fața instanței de judecată, cât și a organelor de urmărire penală.

Așadar, este important să apelați la un avocat atunci când vine vorba despre despăgubiri accidente rutiere sau cele pentru vătămări corporale. Pentru mai multe detalii puteți accesa pagina oficială roxanapop-law.ro.

Date de contact:

+40 745 167 034

[email protected]

Ce locuințe nu vor mai putea fi date spre închiriere. Va fi interzis! Se dau amenzi de 75.000 de lei... Certificatele plastifiate, considerate nule. De ce anume trebuie ținut cont și cine le anulează, după noua lege...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x