Antena Căutare

(P) Florile potrivite pentru Halloween

Pentru că nu mai este mult timp și vom sărbători Halloween-ul, cu siguranță te gândești în ce mod îți poți decora casa pentru a fi cât mai specială. Poți opta pentru varianta de a crea un decor înfricoșător, dar poți alege și varianta de a decora casa cu decorațiuni florale cât mai interesante, elegante care să se potrivească perfect cu această sărbătoare.

Poza reprezentativa pentru Halloween, cu un dovleac suparat
Florile potrivite pentru Halloween | Pixabay

În acest articol vei găsi câteva variante cu care îți poți împodobi într-un mod cât mai plăcut casa.

Buchet cu germini

Buchetul alcătuit din germini face parte din decorul toamnei, este foarte potrivit acestui anotimp, în același timp fiind potrivit și Halloweenului. Acest buchet este superb și aduce o pată de culoare în locuința ta, integrându-se atât de bine, întrucât este potrivit oricărui decor. Poți asorta buchetul cu frunze de stejar, pentru a fi și mai potrivite peisajului de toamnă. Poți să optezi și pentru dovlecei, în fond aceștia sunt un simbol al Halloween-ului, așadar îi poți adăuga și pe aceștia buchetului, pentru a obține un efect foarte interesant și care nu va trece neobservat.

Aranjamente în culorile Halloweenului – negru și portocaliu

Culorile specifice Halloweenului sunt negru și portocaliu, astfel că trebuie să le folosești în cantități sporite pentru a pune accent pe sărbătoare. Nu trebuie să îți fie teamă să mai incluzi și alte culori, trebuie să le integrezi pentru a obține cele mai frumoase decorațiuni. Nu uita de dovleac, de simbolul consacrat al Halloweenului, acesta nu trebuie să lipsească din decorul casei tale. Îl poți folosi chiar în postura de coș pentru frumoasele aranjamente, altfel vei îmbina utilul cu plăcutul.

Coșuleț cu lisianthus și trandafiri

Acest aranjament este potrivit pentru fiecare luna din anotimpul melancoliei și al vremii reci. Trandafirii potriviți sunt cei roz pal, pentru eleganță și design, iar lisianthusul de culoare alb se potrivește perfect acestui decor, ce poate fi întregit cu dovlecei, frunze de stejar. Cosuletul poate fi alb sau gri, și îl poți refolosi și la alte evenimente pentru diverse decorațiuni.

Toate aranjamentele pot fi expuse și în cutii frumos decorate, cutii colorate în culori închise pentru a se potrivi sărbătorii de Halloween.

Aranjament cu nuanțe de roșu și portocaliu

Acest aranjament este printre singurele dintre cele amintite care au puterea și de a înveseli atmosfera, pentru că aduc un plus de culoare. Se potrivește cu decorul Halloweenului datorită nuanțelor alese, roșu și portocaliu. Florile potrivite pentru a reprezenta nuanță de roșu sunt trandafirii, iar pentru partea de portocaliu vei utiliza germini de această culoare și cu siguranța că vei utiliza și dovleacul pentru un aranjament cât mai deosebit.

Alte idei pentru decorațiuni

Pentru a fi în ton cu sărbătoarea, alege să atașezi florilor păianjeni decorativi ce aduc specificul acestei sărbători. Alege figurine cu dovleci, păianjeni sau chiar lilieci, pe care le poți atașa de ambalajul buchetului sau pe exteriorul coșulețului.

Sunt destule variante de care te poți bucura, iar dacă timpul nu îți permite să te dedici decorațiunilor și alegerii acestora, poți beneficia de buchete de flori online. Astfel că alegerea nu necesită deplasarea și poți realiza totul din confortul casei tale.

(P) Șeminee și sobe de la Nordica Extraflame, le găsești la Techstore!... (P) Idei interesante de cadouri pentru aniversarea nunții? Încearcă un breloc din lemn personalizat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x