Antena Căutare

(P) Motive pentru care să instalezi mașinii tale perne auxiliare Air Power

Din păcate nu ne putem mândri cu o infrastructură rutieră ca în alte țări. Gropi sunt pretutindeni, denivelări la fel, o mulțime de drumuri neterminate, pe la jumătate frezate și minunatele drumuri peticite de parcă ar fi câini dalmațieni. Aceasta este realitatea în România și situația nu pare să se schimbe prea curând. Termenele limită de construcție trec, nimănui nu-i pasă, banii se cheltuie și scuzele curg gârlă. Ne-am apuca noi de asfaltat dacă am putea, cu siguranță ne-am mișca mai repede și am avea drumuri bune, ce nu ne pun viața în pericol.

(P) Motive pentru care să instalezi mașinii tale perne auxiliare Air Power
(P) Motive pentru care să instalezi mașinii tale perne auxiliare Air Power

Pe lângă aspectul siguranței pe care îl prezintă aceste drumuri defectuoase și neterminate, trebuie să luăm în calcul și ce se întâmplă mașinilor. De câte ori nu vezi pe marginea drumului capace de roți? De câte ori nu se strică piese sub mașină din cauza șocurilor? Mașinile sunt afectate zilnic, iar durata de viață a suspensiei scade considerabil. Însă, chiar dacă nu putem asfalta drumurile, putem lua anumite măsuri pentru a ne proteja mașinile. Soluția ideală ar fi instalarea pernelor auxiliare Air Power.

Motive pentru care să instalezi pernele auxiliare

Pernele sunt proiectate special pentru a absorbi șocurile. O investiție de doar 300 lei va aduce un confort sporit șoferului când conduce pe drumuri neuniforme. Acestea se montează cu ușurință în interiorul arcurilor de suspensie din spate, fără a fi necesară ridicarea sau demontarea elementelor de suspensie. Apoi se vor umfla la o presiune între 0,5 și 1,5 atm.

Pernele Air Power amortizează chiar și vibrațiile mici, ceea ce amortizoarele standard nu pot face. Pernele reduc stresul pe arcuri, balamale și amortizoare, deci durata de viață a suspensiei crește. Cu ajutorul acestor perne de aer poți ridica mașina de la sol și se va menține la aceeași înălțime chiar și când are o încărcătură grea. Mașina se va comporta mult mai bine în viraje, rulourile sunt minime, este mai echilibrată, deci scade posibilitatea răsturnării. De asemenea, îți oferă mai multă stabilitate atunci când conduci cu o remorcă.

Specificațiile tehnice ale pernelor auxiliare

Un kit conține două perne auxiliare, două bucșe de poziționare, kitul de pompare cu furtunuri și un spray silicon. Pernele sunt rezistente la ulei, combustibil și la temperaturi extreme de la 80 grade Celsius la -50 grade Celsius. Au capacitatea de a lucra în aer, în contact cu apa, soluțiile slabe de acizi, alcaline și în alte medii agresive. Totodată au proprietăți fizice și mecanice ridicate, fiind rezistente la comprimare, frecare și vibrații.

Conform celor de la perneauxiliare.ro acestea vor rezista cel puțin 3 ani sau 100.000 kilometri de rulare. Montarea și demontarea se face de către șofer, fără să fie necesar să meargă la un service. Kit-ul vine cu o garanție de 1 an și echipa îți oferă asistență tehnică la montaj. Kit-ul nu este universal, se va alege conform modelului mașinii. Fiind accesorii de mașină, nu necesită omologare, fiindcă nu aduc modificări de proiectare.

Alege și tu un kit de perne auxiliare Air Power, iar cu o investiție minimă, vei simți diferențe majore când conduci.

Contact:

0744870142

Kaufland România continuă sprijinul acordat persoanelor cu dizabilități și lansează un parteneriat cu .lumen (P)... (P) Bebelușul învață mai repede să mănânce cu accesoriile potrivite, de la Papa Bebe!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x