Antena Căutare

(P) OMV și Poliția Română derulează o campanie ce vizează siguranța în trafic a părinților și a copiilor

Stațiile Omv Petrom și Poliția Română s-au aliat pentru o campanie de conștientizare a părinților cu privire la folosirea sistemelor de siguranță pentru copii, în timpul deplasărilor rutiere.

campanie politia romana si omv Galerie
Politia Română și OMV derulează o campanie pentru siguranța copiilor în trafic | Antena 1

Campania „Misiunea Zero Copii neasigurați - pentru zero victime în accidentele rutiere” își dorește, în primul rând, să schimbe atât mentalitatea cât și atitudinea românilor în ceea ce privește siguranța copiilor în mașină.

Numărul mare de decese în rândul copiilor a dus la realizarea unei astfel de campanii.

Părinții trebuie să fie conștienți că, înainte de toate, ei sunt cei care trebuie să respecte regulile de circulație rutieră.

Practic, ei reprezintă modelul pe care copiii îl văd și îl înțeleg.

Potrivit Omv, majoritatea copiilor care au fost victime ale accidentelor rutiere pe șoselele din România, anul trecut, nu au fost protejați cu sisteme de siguranță auto specifice, precum scaunul de copil sau centura de siguranță.

Trebuie să fim conștienți de importanța purtării centurii de siguranță, mai ales în cazul copiilor

Așadar, cei doi aliați pentru această campanie vin în sprijinul părinților pentru a le reaminti că scaunul de mașină pentru copii precum și centura de siguranță sunt cele două sisteme care le pot salva viața micuților lor atunci când alte mijloace dau greș.

Cu toții trebuie să fim conștienți de importanța sistemelor de siguranță pentru că, în momente critice avem nevoie de ele.

Vrem să atragem atenția asupra importanței utilizării mijloacelor de siguranță rutieră în mașină, mai ales când vine vorba de protecția copiilor, a precizat Daniel Ion, Retail Manager România Omv Petrom.

Campania- misiune Zero copii neasigurați” are ca scop principal conștientizarea tuturor participanților la trafic dar, mai ales, a părinților conducători de autovehicule despre importanța portului centurii de siguranță sau a dispozitivelor de retenție de către copiii pasageri, dispozitive care, de cele mai multe ori pot salva vieți, a declarat George Grigore – Director Direcția Rutieră IGPR.

De ce se îmbolnăvesc acum de Covid-19 cei care au evitat boala timp de 2 ani. Explicațiile epidemiologului Emilian Popov... Rezultate Loto 4 august 2022. Numerele câștigătoare de joi la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x