Antena Căutare

(P) Reprezentantul NATO decedat în București va fi repatriat de către Dispeceratul Unic Funerar: 07FUNERARE

Persoanele care lucrează în sistemul militar se află printre categoriile de persoane care se confruntă cu un risc mai ridicat de deces. Aceasta situație se datorează riscurilor la care sunt expuși militarii, mai ales cei care participă la acțiuni desfășurate în teatrele de operațiuni.

imagine ilustrativă cu servicii funerare Galerie
Numărul unic funerar din România este 07FUNERARE | www.07funerare.ro

Nu doar militarii care sunt angrenați în operațiuni ce se desfășoară în teatrele de operațiuni sunt expuși riscului de a deceda prematur, ci și cei care își desfășoară activitatea în zone lipsite de conflicte militare. O dovada în acest sens a avut loc joi seara ( 11 – 03 – 2021 ), într-un complex rezidențial din București, unde un reprezentant NATO în țara noastră a decedat. Persoana în cauză este de cetățenie americană, iar decesul a apărut într-un mod total surprinzător pentru țoață lumea. Pentru că acesta să poată fi înmormântat în țara natală a fost necesară contractarea serviciului de repatriere persoane decedate.

07funerare s-a ocupat de tot ceea ce presupune procesul de repatriere persoane decedate

Pentru ca persoana decedată să poată fi repatriată în cele mai bune condiții a fost necesară apelarea la cea mai bună și experimentată firmă de repatriere persoane decedate. Analizând experiența avută în cadrul repatrierii persoanelor decedate dar și calitatea serviciilor oferite precum și profesionalismul dovedit de către personalul care lucrează în cadru Dispeceratului Funerar Roman, 07FUNERARE a fost singura variantă cu ajutorul căreia reprezentantul NATO putea fi repatriat în țara natală. Personalul specializat care lucrează în cadrul firmei de repatriere decedati s-a ocupat în detaliu de către toate formalitățile care trebuie parcurse într-o astfel de situație motiv pentru care repatrierea s-a produs într-un mod profesionist și rapid fără a fi necesară implicarea familiei persoanei decedate.

Mijlocul de transport utilizat în timpul procesului de repatriere precum și sicriul utilizat sunt de cea mai bună calitate pentru a putea asigura o repatriere realizată respectând cele mai stricte cerințe impuse de către autoritățile care se ocupă cu autorizarea unui astfel de serviciu. Faptul că personalul care lucrează în cadrul dispecerarului 07funerare a putut fi contactat la orice ora din zi sau din noapte, precum și suportul informațional oferit pe toată durata procesului de repatriere persoane decedate sunt alte două motive pentru care această firmă de serviciii funerare a fost alegerea corectă în această situație tragică pentru membrii familiei reprezentantului NATO decedat în București. Pentru că aceștia să poată înmormânta așa cum se cuvine persoana decedată a fost nevoie că cea mai bune firmă de repatriere decedați și servicii funerare din țara noastră să se ocupe de tot ceea ce presupune un astfel de proces.

Concluzii

Din păcate, viața este atât de imprevizibilă încât fiecare dintre noi poate să plece oricând din această viață. Chiar dacă vestea dispariției unei persoane dragi este foarte greu de suportat și de gestionat trebuie să ne împacăm cu o astfel de idee pentru că asta este cursul firesc al vieții. Pentru a putea gestiona cât mai bine o astfel de situație este necesară apelarea la serviciile oferite de către o firmă specializată în acest domeniu de activitate. Având în vedere numărul foarte mare de cazuri avut până în momentul de față dar și prestigiul de care se bucura, 07funerare este alături de tine în cea mai tristă experiență a vieții tale.

Din respect pentru cei dragi !

Numărul unic funerar din România

07FUNERARE

Rezultate Loto 14 martie 2021. Numerele câștigătoare la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus... Program de recuperare pentru pacienţii care au avut forme medii şi severe de COVID-19. Ce presupune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x